İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
2008_7_afis_baslik.jpg

2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası İSOFF’un organize ettiği 7. Yarış ile sona eriyor...22-23 Kasım 2008 tarihinde Şile/ İstanbul'da yapılacaktır.

Bu Yarışma ; 2 Ayak , 2 Kısım , 13 Özel Etap üzerinden yapılacaktır.

Etaplar ; 3 Engelli ( Kapılı ) , 10 Mukavemet Etabı şeklinde olacaktır.

Seyretmeye gelebilecek arkadaşlarımız ile görüşmek üzere..

Etiketler
Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

Yarışın sanırım bir seyirci etabı var Uğur bey ama diğer etapları seyretmek için nerde yer almamız konusunda bilginiz var mı? Güzergah bilgileri isoff sayfalarında tam olarak belirtilmediği için öğrenemedim.. Bu yarışlar hep aynı yerde mi yapılıyor? İlk defa Şile'de yarış izlemeye gideceğim de.. : )

Ynt: İsoff 2008 Türkiye Off-Road Şampiyonası 7.Yarış / Şile-İst. (Sezonun Son Yarışı)

Seyirci etabı Kumbaba'da olacak sanırım, tarihi ve saati hakkında bilgisi olan var mı?

Bende orada olmaya çalışacam.

Ben de orda olucam da bi de nerde olacağımı bilsem : ) Bu konuda bilgisi olan birini bulmak gerek : ) Şile Grand Hotel de cuma sanırım bi briefing var.. Belki ordan bilgi alabilirim.. Gelecek arkadaşlar isterseniz organize olup bi yerlerde buluşalım.. İyi geceler..

Gösteri etabı, gözlemecilerin karşısından girilen "Üvezli"de arkadaşlar...
Görevliyim ama, tam olarak etapları ve saatleri bilmiyorum. Cumartesiden önce öğrenebilirsem, buradan aktarırırım bilgileri.

MK51' Alıntı:
Gösteri etabı, gözlemecilerin karşısından girilen "Üvezli"de arkadaşlar...
Görevliyim ama, tam olarak etapları ve saatleri bilmiyorum. Cumartesiden önce öğrenebilirsem, buradan aktarırırım bilgileri.

Mustafa abi bu yarış bizim sofular keşifinde geçtiğimiz kapılarıda kapsıyormu acaba ?

Tam olarak bilmiyorum Faruk, ama etaplar Üvezli - Kömürlük - Yeşilvadi'de...

bu hafta sonumu yarıslar

Görselin altında tarih yazıyor.

Arkadaşlar yarış yerleri,Yeşilvadi,kömürlük,ulupelit ve üvezli taraflarında.Bu bölgelere gelmek istiyorsanız orman içindeki yarışı seyredebilmeniz için çok erken cumartesi sabahı 07:00/07:30 gibi şile grand otelin önünde olup,görevlilerden önce eteba girip beğendiğiniz biryerde sabit kalacak şekilde etap bitene kadar kıpırdamamanız gerekecek.Görevlilerden sonra etaba kesinlikle giriş yasak olacaktır.Tavsiyem seyirci etabının yerini tam öğrenmeniz ,araçların hepsini ancak orada görebilirsiniz.Diğer etaplarda bütüngün çakılı kalırsınız yoksa.Pazargünü gelecek olanlarda gene sabah aynı saatte gelmeleri gerekecek,eğer normal etaba girmek isterlerse.Tam program cuma akşamı brifingden sonra belli olur.Bilgi almak isteyenler cep numaramdan arayabilirler.Özelden verebilirim.

Tuğsan bilgin için çok teşekkürler.. Seyirci etabının tam olarak nerede yapılacağını öğrendiğin zaman bana da bildirirsen çok sevinirim.. Aynı mesajı özelden de göndereceğim.. Telefonunu verirsen ararım da.. Cuma - c.tesi - pazar Şile'de olacağım.. Selamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri