İsoff yarışı iptal

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,827
Ynt: İsoff yarışı iptal

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
ooooooooooo sedat hocam merhaba,sağlığın sıhatin iyidir inşallah.
çok fazla resim var 3er 5şer atlayarak gidiyorum sayfayı boğmayalım diye
iyiyim teşekkür ederim Orhan bey seninde çok iyi olduğun resimlerden belli sormaya gerek duymadım kolay gelsin

Etiketler

küçük ağa' Alıntı:
iyiyim teşekkür ederim Orhan bey seninde çok iyi olduğun resimlerden belli sormaya gerek duymadım kolay gelsin

teşekkür ederim vakit geç oldu bana müsade iyi geceler.

Bir ekleme yapmak isterim, yol notlarındaki km bilgileri de hatalı idi.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

küçük ağa' Alıntı:
Ağam yangın söndürücüyü kapsana yoğun duman var iyi akşamlar

önemli bir durum yok ağam radyötör hortumu patlamış buhar onlar, bantlandı, parkuru bitirdi,evine kadar sorunsuz gitmiş ,sizede iyi kaşamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
önemli bir durum yok ağam radyötör hortumu patlamış buhar onlar, bantlandı, parkuru bitirdi,evine kadar sorunsuz gitmiş ,sizede iyi kaşamlar.
ne bileyim ağam o kadar çok duman görünüyorki ben yangın zannettim arabada hortum değil kazan dairesi gibiymiş ne kadar çok buhar çıkarıyor maşallah Allah korusun iyi basit bir şeymiş

küçük ağa' Alıntı:
ne bileyim ağam o kadar çok duman görünüyorki ben yangın zannettim arabada hortum değil kazan dairesi gibiymiş ne kadar çok buhar çıkarıyor maşallah Allah korusun iyi basit bir şeymiş

eski marşandizler gibi.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
eski marşandizler gibi.
aynen öyle bizim köy denizden 4 km dağ yamacında profilime bakarsan ev dahil görülür o marşandizler asker götürürken acı acı düdüğe asılrlar birde kömür duman buhar salardı bizim evin önü hep kalabalık olurdu anamın kollu sınger dikiş makinesi vardı köyde başka dikiş makinesi yok herzaman orda bulunan 3-5 kadın sırayla asker ağıdı yakarlardı marşandiz dedin hatıralarımı canlandırdın rahmetlik anamı hatırlattın sağol dostum teşekkür ederim

nur içinde yatsın,analar melektir,bir günahı varsa bizim olsun. bemim anamın kollu sınger'i halen var lakin artık kullanamıyor.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
nur içinde yatsın,analar melektir,bir günahı varsa bizim olsun. bemim anamın kollu sınger'i halen var lakin artık kullanmıyor.
bizimki çalışıyor tıkır tıkır miras olarak bana düştü yengem kullanıyor sağlam