tcavusoglu
2000 xj
Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum
buluşma yerimiz riva beyoff yarışlarımı olacak beyler ?
buluşma yerimiz riva beyoff yarışlarımı olacak beyler ?
keşif kesin olur başkanda aracı aldı grupda çoğaldı keşifsiz olmaz ;D ;Dlynx255' Alıntı:Evet inş. Orada tanışırız, yarışları izleriz, olmadı sıkılırsak, civarı keşfe çıkarız, artık duruma göre bakarız..
tam benim kafada biz kesin buluşalım ordafreelander99' Alıntı:ben gezinti kısmıında katılırım, izlemek çok sıkıcı geliyor bana ;D
ya zaten her hafta her hafta sıkıntı olmaya başladı benimkinde pek heves yok olsa ıyı olacak ben direk getiririm ;D ;DJUNİOR' Alıntı:beyler hanımları da alacaksınız onlar da çamuru tadınca belki peşinizi bırakmazlar
mesela benim eşim benden heveslidir
JUNİOR' Alıntı:serkan bu hafta beyoff kulübünün yarışları var rivada istersen buyur
guruptaki 3cü duster olursun![]()
doğru seçimSERKANEFE' Alıntı:Çok güzel olurdu :/ maalesef haftasonu kampa gidicem arkadaşlarla yedigöller tarafına...
inşallah beklerız numaranız varsa özelden atın gıderken haber verelımbotiara' Alıntı:Merhaba,
Bir tek bu hafta sonu başka programım var ama daha sonraki haftalarda aranızda olmak isterim. Eşli olursa ona da uyarım daha da iyi olur.
Bu arada Jimny standart ın neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız.
lynx255' Alıntı:Bir de gördüğü her çamura hemen yatan. Neredeyse gezmekten çok saplanmayı bir saplantı haline getirmiş olan. Arazide çok yakıt harcamamak için kendini sürekli çektiren ben varım.
;D ;D ;D
Arazide araziymiş yalnız.. Adam en akıllısını yapıyor. Battıktan sonra arabadan in, çamura bat, yok halatı su içerisinde el yordamı ile bağlamaya çalış falan, bir sürü iş. Baştan almış tedbirini.. ;D ;D ;Dmydonnoz' Alıntı:Merhaba, konunuzu okuyordum bu mesajınızı görünce aklıma bu video paylaşımını yapmak geldi. Lütfen yanlış anlamayın bende rav4 kullanıyorum offroad ile ilgilenmeye çalışıyorum böyle bir arazide aracım gitmezse eminim bende kendimi çektiririm![]()
Saygılarımla.
http://youtu.be/xASJOgA7TWc