Ynt: İst-anadolu , Hafif Gezintilere Bende Katılmayı Planlıyorum
ARKADAŞLAR MERHABA 8 Aralık pazar günü 8 amatör araba ile şile BIÇKIDERE dere de sucuk partisi yapalım diyoruz uygun diyorsanız göçbeyliği köyünden başlayacak turumuz kömürlük köyünden devam edecek bizdeki araçlar tam donanımlı değil onun için sadece AMATÖR araçlar teşekkürler
lynx255' Alıntı:
Bir de gördüğü her çamura hemen yatan. Neredeyse gezmekten çok saplanmayı bir saplantı haline getirmiş olan. Arazide çok yakıt harcamamak için kendini sürekli çektiren ben varım.
;D ;D ;D
Merhaba, konunuzu okuyordum bu mesajınızı görünce aklıma bu video paylaşımını yapmak geldi. Lütfen yanlış anlamayın bende rav4 kullanıyorum offroad ile ilgilenmeye çalışıyorum böyle bir arazide aracım gitmezse eminim bende kendimi çektiririm
Saygılarımla.
mydonnoz' Alıntı:
Merhaba, konunuzu okuyordum bu mesajınızı görünce aklıma bu video paylaşımını yapmak geldi. Lütfen yanlış anlamayın bende rav4 kullanıyorum offroad ile ilgilenmeye çalışıyorum böyle bir arazide aracım gitmezse eminim bende kendimi çektiririm
Saygılarımla.
Arazide araziymiş yalnız.. Adam en akıllısını yapıyor. Battıktan sonra arabadan in, çamura bat, yok halatı su içerisinde el yordamı ile bağlamaya çalış falan, bir sürü iş. Baştan almış tedbirini.. ;D ;D ;D
Grubumuzun son gerçekleştirdiği gezi için bakabilirsiniz:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=99531
Konunun tamamına bakmıştım. Siteyi takip ediyorum ama katılım henüz yok. Ağustos ayında kuru asfalttan ıslağa geçince başımdan bir olay geçti o yüzden mevcut lastiklerle çamur çimenden daha girmediğim halde ürker oldum. Önceden 2006 L200 magnum ile arazi deneyimim çok oldu su kar çamur hiç sıkıntım olmadı ama rav ile bilemiyorum artık ne olur. michelin 235/60/16 var.
Araçta uygun lastik yoksa geri kalan tüm donanım boşa çıkar. Ne kilidin, ne ayna mahruti oranının bir önemi kalır. Önce lastik. Zaten siz de bunu defalarca tecrübe ettiğinizi söylüyorsunuz. Yoksa Rav yerince kuvveti bir araçtır. Islak asfaltta sürüş içinde bildiğim kadarıyla epey bir elektronik donanım içeriyor. Hayr olsun diyelim, merak ettik?