KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)
devamı gelsin hasan özellikle senin cc nin çamurla kaynaşmasına bayıldım ama malesef aşkınız fazla sürmedi mitatcan bir halat la aranıza girip aşkınızı söndürdü hemde yerleri kazıyarak nede olsa (4,2 ) canavar gerçi en son rampada benim suzi yapacağını yapıp sizi geride bırakmıştı ama biraz ayıp oldu C,5 İLE C,7 neyse bu seferlik affedin
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2
jeep' Alıntı:
Tebrikler güzel gezi olmuş. İlk çıkılan orman içi yangın yolu kışın çamurda çok zevkli olur sanırım. CJ ler ise mükemmel. Araziye en çok yakışan araç bence.
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)
taksi84' Alıntı:
devamı gelsin hasan özellikle senin cc nin çamurla kaynaşmasına bayıldım ama malesef aşkınız fazla sürmedi mitatcan bir halat la aranıza girip aşkınızı söndürdü hemde yerleri kazıyarak nede olsa (4,2 ) canavar gerçi en son rampada benim suzi yapacağını yapıp sizi geride bırakmıştı ama biraz ayıp oldu C,5 İLE C,7 neyse bu seferlik affedin
Bizim aşkımız bitmez CJ kardeşliği vardı arada...
Rampada biraz izin verdik sana abi tabi bizim emektarlar 30 yaşında ;D kolay yerlerde zorlamıyoruz
Bu arada seninde sıfır gibi olan suzukiyi batırmanı hevesle bekliyoruz...
hasanfb' Alıntı:
Bizim aşkımız bitmez CJ kardeşliği vardı arada...
Rampada biraz izin verdik sana abi tabi bizim emektarlar 30 yaşında ;D kolay yerlerde zorlamıyoruz
Bu arada seninde sıfır gibi olan suzukiyi batırmanı hevesle bekliyoruz...