İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,782
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

BRONCO' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler arkadaşlar çok eğlenmişsiniz her halinizden belli size katılamadığım için üzgünüm,bidahaki sefere inşallah.

mitatcan cj sana çok yakışmış kardeşim güle güle kullan bol çamurlar :smiley: :D
Abi mithat canı cj üstünden indiremedik en sonunda acıktıda öyle indi... :D

Etiketler
Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

IMG_4986972x648.jpg
IMG_49871296x1944.jpg
IMG_4988972x648.jpg
IMG_4989972x648.jpg
IMG_4990972x648.jpg
IMG_4991972x648.jpg
IMG_4992972x648.jpg
IMG_4993972x648.jpg
IMG_4994972x648.jpg
IMG_4995972x648.jpg
IMG_4996972x648.jpg
IMG_4997972x648.jpg
IMG_4998972x648.jpg
IMG_4999972x648.jpg
IMG_5000972x648.jpg
IMG_5001972x648.jpg
IMG_5002972x648.jpg
IMG_5003972x648.jpg
IMG_5004972x648.jpg
IMG_5005972x648.jpg

devamı gelsin hasan özellikle senin cc nin çamurla kaynaşmasına bayıldım ama malesef aşkınız fazla sürmedi mitatcan bir halat la aranıza girip aşkınızı söndürdü hemde yerleri kazıyarak nede olsa (4,2 ) canavar gerçi en son rampada benim suzi yapacağını yapıp sizi geride bırakmıştı ama biraz ayıp oldu C,5 İLE C,7 neyse bu seferlik affedin

ama CC lerin hakkını yememek lazım yol olmayan ormanda bile kendine yol açtı ya tek kelimeyle bravo

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

jeep' Alıntı:
Tebrikler güzel gezi olmuş. İlk çıkılan orman içi yangın yolu kışın çamurda çok zevkli olur sanırım. CJ ler ise mükemmel. Araziye en çok yakışan araç bence. ;)
Bak bak bak illa CJ yi vurğulayacak ;)

Arkadaşlar eğlenceli bir haftasonu olmuş
bu yaz gününde çamuruda buldunuzya :smiley: oda güzel

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar eğlenceli bir haftasonu olmuş
bu yaz gününde çamuruda buldunuzya :smiley: oda güzel
O bölgeden daha önce geçmiştik...Keşif turunu yaparken gözüme çarptı...Dere yatağı gibi bir bataklık..Batmakta zevkli ;D ;D

taksi84' Alıntı:
devamı gelsin hasan özellikle senin cc nin çamurla kaynaşmasına bayıldım ama malesef aşkınız fazla sürmedi mitatcan bir halat la aranıza girip aşkınızı söndürdü hemde yerleri kazıyarak nede olsa (4,2 ) canavar gerçi en son rampada benim suzi yapacağını yapıp sizi geride bırakmıştı ama biraz ayıp oldu C,5 İLE C,7 neyse bu seferlik affedin
Bizim aşkımız bitmez :D CJ kardeşliği vardı arada... :smiley:
Rampada biraz izin verdik sana abi tabi bizim emektarlar 30 yaşında ;D kolay yerlerde zorlamıyoruz :smiley:
Bu arada seninde sıfır gibi olan suzukiyi batırmanı hevesle bekliyoruz... :D

keyifli bir gezi olmuş

paylaşım için teşekkürler.

hasanfb' Alıntı:
Bizim aşkımız bitmez :D CJ kardeşliği vardı arada... :smiley:
Rampada biraz izin verdik sana abi tabi bizim emektarlar 30 yaşında ;D kolay yerlerde zorlamıyoruz :smiley:
Bu arada seninde sıfır gibi olan suzukiyi batırmanı hevesle bekliyoruz... :D
anladım ben aracı batırmadan bana rahat yok neyse inşallah bi dahaki sefere o dediğini yapıcam ;D

taksi84' Alıntı:
anladım ben aracı batırmadan bana rahat yok neyse inşallah bi dahaki sefere o dediğini yapıcam ;D

Ali abi sende iyice yoldan çıktın =)

baksana nasıl çıkmayayım herkes benim suziyle uğraşıyo mecbur batıcaz

taksi84' Alıntı:
baksana nasıl çıkmayayım herkes benim suziyle uğraşıyo mecbur batıcaz

Sen bat biz çıkarırız abi =) gerçi ilk kurtarmamı cumartesi yaptım ama :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR