İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,877

Etiketler

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

hasanfb' Alıntı:
Eee amacı için kullanmak lazım bazen bile bile batırıcaksın yoksa batmıyorlar... ;D

Hatta Hasan abi tam batıramadı, biraz daha girsin çamurun dibine diye üstünde zıplıyor arabanın son fotoda =)

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Imhoof' Alıntı:
Hatta Hasan abi tam batıramadı, biraz daha girsin çamurun dibine diye üstünde zıplıyor arabanın son fotoda =)

;D Normalde cjyi daha iyi batırmak için 4 kişiydik ama baktık biraz daha kuru geldi dere yatağı indirdim herkesi..
Allahtan yanımızda Mithatcanın cj vardı yoksa kolay kolay çıkartamazdı başka araçlar yada fatih abinin vincine el koyardık...

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2009)

Ali abi suzikini CJ ye benzetemezsin uğraşma arka kapakla falan götürelim demirciye 4 köşe yaparlar hemen...

hasanfb' Alıntı:
Ali abi suzikini CJ ye benzetemezsin uğraşma arka kapakla falan götürelim demirciye 4 köşe yaparlar hemen...
biraz daha sıkıştıtırsam benzicek cj ama konfordiyorum başka bişey demiyorum nasılsa sende,mitatcanda var arazidesizinki,otobanda benimki ;D

Ynt: İstanbul Anadolu Yakasında, Kayışdağı ve Aydos Off-Road Gezisi (18 Temmuz 2

hasan burda hayat bitmedide gerçekten kaybolduk bi ara valla korktum yalan değil....

Mithatcan' Alıntı:
hasan burda hayat bitmedide gerçekten kaybolduk bi ara valla korktum yalan değil....
mitat senin cj deyken kaybolmak mümkünmü o her türlü kendine yol açıyor (tecrübeyle sabit) ;D

Imhoof' Alıntı:
Ali abi sende iyice yoldan çıktın =)
sorma yiğitçim zorla yoldan çıkarcaklar ne yapalım çıkıcaz artık

Mithatcan sorma allahtan CJ ler çizilsede yakışıyor ;D orman içi etap çok dardı ağaçların arasında renklerde aynı bulamazlardı bizi...

Mithatcan
Hayırlı olsun kardeşim senin adına çok sevindim.. cj yapmışsın...
Bol çamurlu günlerde sorunsuz kullanmanı caanı gönülden dilerim..

Can abi artık yeter hondayı caddelere çevir yakışır sanda bir cj..
Honda ile yapmadığın girmediğin yer yok gerçi...