İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,378
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Arkadaşlar katılacak olanlar lütfen listemize adlarını ekleyerek yenilesinler...

Ağır offroad yapacak çok yer var orada...

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

bu katılmaya niyetlendiğim üçüncü gezi. bundan önceki gezilere hep katılacağımı bildirdim ama her seferinde cumartesi günü bi sorun oldu katılamadım. tekrar aynı şeyleri yaşayıp sözümde durmamazlık yapmamak için listeye şimdiden yazılmayacağım. bi sorun olmazsa cumartesi akşamı listeye ismimi eklerim. bu geziyide kaçırmak istemiyorum

rkayaci' Alıntı:
Mert bey öncelikle aramızda olmanızı çok isteriz kısmet olursa belirtmek isterim. Bunun dışında bence sizin başka bir ustaya aracınızı göstermeniz gerekir diye düşünüyorum. Aynı usta 3 kez arızayı bulamadıysa işiniz biraz zora girecek. Şayet maslak oto sanayi ye gelebilrseniz ben aracınzın nesi var nesi yok net olarak söyleyecek ehil ustalarım var dostum arkadaşım olan. Yardımcı olmak isterim.

Saygılarımla

Kesinlikle gelmek isterim.Bana tam adres verirseniz sevinirim. Aslında ustama laf söyletmek istemiyorum gerçi bu sitede tavsiye edilen bir ustaydı ilk defa gittim o da maslak sanayide ismini verip karalama yapmak istemiyorum belki basireti bağlanmıştır şanssızlık olmuştur diye olumlu düşünmek istiyorum sürekli de 4x4 araçlara bakıyor. Bugün master service gittim ama biraz geç kaldığım için bakamadılar pazartesi gelin yola çıkıp 80 km üzeri hıza çıkalım bakalım titremenin uğultunun sebebi neyse çözeriz dediler ama master iyi bir servis olduğundan çıkacak faturadan korkuyorum muallakta kaldım. klima motorunun bilyası da kuş gibi ötüyor onuda yaptırmam lazım.

mertbirincioglu' Alıntı:
Kesinlikle gelmek isterim.Bana tam adres verirseniz sevinirim. Aslında ustama laf söyletmek istemiyorum gerçi bu sitede tavsiye edilen bir ustaydı ilk defa gittim o da maslak sanayide ismini verip karalama yapmak istemiyorum belki basireti bağlanmıştır şanssızlık olmuştur diye olumlu düşünmek istiyorum sürekli de 4x4 araçlara bakıyor. Bugün master service gittim ama biraz geç kaldığım için bakamadılar pazartesi gelin yola çıkıp 80 km üzeri hıza çıkalım bakalım titremenin uğultunun sebebi neyse çözeriz dediler ama master iyi bir servis olduğundan çıkacak faturadan korkuyorum muallakta kaldım. klima motorunun bilyası da kuş gibi ötüyor onuda yaptırmam lazım.

Gideceğimiz yerde 4*4 e çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Buluşma yerimiz eski edirne asfaltı diye geçen hasdal dan göktürke doğru giden otoban yolunun ağaçlı köyü çıkışında gelecekleri bekleyeceğim. Saat 9 da ben orda olacağım 10 a kadar buluşup ağaçlı köyünü ve sahile gedeceğiz.

Bilgi ve irtibat için 05447732909 dan bana ulaşabilirsiniz.

Rıdvan

enderdmr' Alıntı:
bu katılmaya niyetlendiğim üçüncü gezi. bundan önceki gezilere hep katılacağımı bildirdim ama her seferinde cumartesi günü bi sorun oldu katılamadım. tekrar aynı şeyleri yaşayıp sözümde durmamazlık yapmamak için listeye şimdiden yazılmayacağım. bi sorun olmazsa cumartesi akşamı listeye ismimi eklerim. bu geziyide kaçırmak istemiyorum

umarım gelebilirsiniz....

rkayaci' Alıntı:
Gideceğimiz yerde 4*4 e çok ihtiyaç duymazsınız diye düşünüyorum. Buluşma yerimiz eski edirne asfaltı diye geçen hasdal dan göktürke doğru giden otoban yolunun ağaçlı köyü çıkışında gelecekleri bekleyeceğim. Saat 9 da ben orda olacağım 10 a kadar buluşup ağaçlı köyünü ve sahile gedeceğiz.

Bilgi ve irtibat için 05447732909 dan bana ulaşabilirsiniz.

Rıdvan

Numarayı aldım Rıdvan Bey,
4x4e olmadan çıkmak istemem yola ne olur ne olmaz 2 tonluk aracı 2 çekere emanet edemem.nasılsa havalar düzeldi bundan sonra aksiyonlar olur bu seferlik beni affedin içim rahat değil çünkü mutsuzum arabamda bişey eksik olunca moralman çöküyorum çok takıyorum gezdiğimden de bişi anlamam zaten. O nedenle bir dahaki sefer mutlaka geleceğimz.

mertbirincioglu' Alıntı:
Numarayı aldım Rıdvan Bey,
4x4e olmadan çıkmak istemem yola ne olur ne olmaz 2 tonluk aracı 2 çekere emanet edemem.nasılsa havalar düzeldi bundan sonra aksiyonlar olur bu seferlik beni affedin içim rahat değil çünkü mutsuzum arabamda bişey eksik olunca moralman çöküyorum çok takıyorum gezdiğimden de bişi anlamam zaten. O nedenle bir dahaki sefer mutlaka geleceğimz.

Haklısınız, bende de hassasiyet mevcut. Hayırlısı olsun diyelim bekleriz....

pekı şoyle bişey yapsak kemerde buluşup hep beraber agaçlıya dogru hareket etsek nasıl olur her zaman ki yer de hamıdıye suyun karşısındakı boşluk ta saygılar

paşalı' Alıntı:
pekı şoyle bişey yapsak kemerde buluşup hep beraber agaçlıya dogru hareket etsek nasıl olur her zaman ki yer de hamıdıye suyun karşısındakı boşluk ta saygılar
İyi olur... :smiley:

arkadaşlar bende gelmek isterim ama bende jip yok transit var gelebilir miyim?

Can PEKPAK' Alıntı:
arkadaşlar bende gelmek isterim ama bende jip yok transit var gelebilir miyim?
Buluşma noktasına gelebilirsen seni bir araca monte ederiz..

ok o zaman saat kaç gıbı 9 gıbımı olucak

paşalı' Alıntı:
ok o zaman saat kaç gıbı 9 gıbımı olucak

Evet 9 da hamidiye nin karşısındaki boşlukta buluşuyoruz... En geç 10 da hareket edeceğiz.

Gelecek olan arkadaşlar lütfen isim ve araç modellerini güncelleyerek yazsınlar..

Rıdvan

monte edeceğiniz araba sağlam olsunda sorun yaşamayyayım çekerken alışkınım ben jip çekmeye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri