İstanbul Trafiğinde Hangi Motorsikleti Kullanmalıyım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan japanesface Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,794

japanesface

Yeni Üye
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE BU SİTEYE YENİ KATILDIM YORUMLARI OKUDUM VE COK BEGENDİM BURADA HERKES BİRBİRNE YARDIMCI OMAYA CALIŞIYORLAR. BEN 3 AYDAN BERİ ASYA 150TL SCOTER KULLANIYORUM VE BUNU SATIP VİTESLİ BİR MOTORSİKLET ALMAYA KARAR VERDİM İKİNCİ EL. AZ YAKAN VE MALZEMESİ UCUZ OLAN BANA ÖNEREBİLCEGİNİZ MOTORLAR HANGİLERİDİR. VE İKİNCİ EL ALIRKEN İNTERNETTEN Mİ YOKSA İKİNCİ EL AÇIK PAZARLAR VARSA ORADANMI BAKMAM GERİKOR. İSTANBULDA İKİNCİ EL ACIK MOTORSİKLET PAZARLARI NEREDE VAR ACABA?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN

HABİB TÜRKGELDİ
İSTANBUL,AVRUPA

Etiketler
Ynt: İstanbul Trafiğinde Hangi Motorsikleti Kullanmalıyım

merhaba arkadasım valla benım tavsıyem kesınlıkle cbf 150 olucak sana gayet ekonomık ve tatmınkar bır modeldır ben kendısınden cok memnundum bır gunde ustunde 650 km yaptıgımı bılırım sıkıntısız ve sorunsuz her yerde tamırcısı var ve parcalarıda geyet uygun fıyatlara bılgıne bı bakıver onlara...

Yagmurlu çamurlu soguk havalarda kullanıyorsan SCOTER.
Kuru ve sıcak havalarda kullanıyorsan CUP modelleri.
uzun mesafe günlük kullanıyorsan MAXSİ SOCOTER ENJEKTÖRLÜ...
Bu yazdıklarım hepsi tasaruflu modeller. Ve iyi marka bi model alman gerek sorunsuz..

Merhaba bende sana istanbul keşme keş trafiğinde rahat kullanım ve ekonomik olması yönünden HONDA CBF 150 tavsiye ederim, ben şahsen 3 yıldır kullanıyorum, bir günden beri yolda bırakmadı parça ve servisi ise her yerde bulabilirsin, 10 litre benzin ile şehir içi kullanımda yaz aylarında özellikle 550 km yapıyorum, kış aylarında kullanmıyorum, motor garajda yatıyor. gayet bakımlı, yağını değiştirdiğin sürece bas kontağa istediğin yere git, benzini koyduktan sonra. Araziyede girebilirsin, ama biraz yavaş kullanman gerekir, sonuçta kross tarzda değil.

hatta ben bunu satıp biraz daha büyütmek istiyorum artık, ilgilenirsen ara görüşelim, daha detaylı bilgide vereyim,sormak istediğin birsey olursa sana cep no: 0 532 470 97 99
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR