merhaba,
istanbul'a en yakın uçuş alanlarından tekirdağ uçmakdere'de çift kişilik (tandem, tecrübeli pilot eşliğinde) yamaçparaşütü uçuşu yapmak isteyen, yahut yamaçparaşütü eğitimini istanbuldan fazla uzaklaşmadan, sadece haftasonlarında bile planlayarak, devam etmek isteyen arkadaşlar TEYAK sizi bekliyor.
teyak kulübü bünyesinde hemen uçmakdere uçuş alanına 1 km mesafede, hem eğitim alabilir, hemde ister kulübün uçuş alanına çok yakın kulüp binasında istersenizde enfes manzaralı kamp alanlarında konaklayabilirsiniz. çift kişilik tandem uçuşlar içinde günübirlik ziyaret edilebilir yalnız bu ziyarette bir kel faruk indirimide talep edersiniz :
benim adımı duyunca sizi kırmazlar büyük ihtimallele ;D, tandem uçuş sadece deneyimlemek içindir ve bence eğitim alma kararı vermeden bir kez tandem yapmak lazım, neyin ne olduğunu anlamak bakımından :-* . aşağıda kulüp binası kamp alanı ve uçuş pistlerinden küçük olanın resimlerini ekliyorum. hadi hayal etmekle yetinmeyin sadece yapmayı isteyin ve yapın...
Adres:
Tekirdağ Yamaç Paraşütü Kulübü
Yeniköy / Tekirdağ
Tel No:
1. 0533 314 39 93 ( Kulüp Telefonu - Cep)
2. 0282 227 10 37 (Kulüp Sabit Telefonu)
3. 0505 446 90 77 ( Sanlı Fidan )
4. 0532 255 36 63 ( Sadri Özel )
E-mail: teyak59@hotmail.com
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
istanbul'a en yakın uçuş alanlarından tekirdağ uçmakdere'de çift kişilik (tandem, tecrübeli pilot eşliğinde) yamaçparaşütü uçuşu yapmak isteyen, yahut yamaçparaşütü eğitimini istanbuldan fazla uzaklaşmadan, sadece haftasonlarında bile planlayarak, devam etmek isteyen arkadaşlar TEYAK sizi bekliyor.
teyak kulübü bünyesinde hemen uçmakdere uçuş alanına 1 km mesafede, hem eğitim alabilir, hemde ister kulübün uçuş alanına çok yakın kulüp binasında istersenizde enfes manzaralı kamp alanlarında konaklayabilirsiniz. çift kişilik tandem uçuşlar içinde günübirlik ziyaret edilebilir yalnız bu ziyarette bir kel faruk indirimide talep edersiniz :
Adres:
Tekirdağ Yamaç Paraşütü Kulübü
Yeniköy / Tekirdağ
Tel No:
1. 0533 314 39 93 ( Kulüp Telefonu - Cep)
2. 0282 227 10 37 (Kulüp Sabit Telefonu)
3. 0505 446 90 77 ( Sanlı Fidan )
4. 0532 255 36 63 ( Sadri Özel )
E-mail: teyak59@hotmail.com
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]