İstanbul' un Yanıbaşında Yamaç Paraşütü Uçuşu veya Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foton Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,737

foton

Ana Kamp
Yer
istanbul
merhaba,

istanbul'a en yakın uçuş alanlarından tekirdağ uçmakdere'de çift kişilik (tandem, tecrübeli pilot eşliğinde) yamaçparaşütü uçuşu yapmak isteyen, yahut yamaçparaşütü eğitimini istanbuldan fazla uzaklaşmadan, sadece haftasonlarında bile planlayarak, devam etmek isteyen arkadaşlar TEYAK sizi bekliyor.
teyak kulübü bünyesinde hemen uçmakdere uçuş alanına 1 km mesafede, hem eğitim alabilir, hemde ister kulübün uçuş alanına çok yakın kulüp binasında istersenizde enfes manzaralı kamp alanlarında konaklayabilirsiniz. çift kişilik tandem uçuşlar içinde günübirlik ziyaret edilebilir yalnız bu ziyarette bir kel faruk indirimide talep edersiniz ::smiley: benim adımı duyunca sizi kırmazlar büyük ihtimallele ;D, tandem uçuş sadece deneyimlemek içindir ve bence eğitim alma kararı vermeden bir kez tandem yapmak lazım, neyin ne olduğunu anlamak bakımından :-* . aşağıda kulüp binası kamp alanı ve uçuş pistlerinden küçük olanın resimlerini ekliyorum. hadi hayal etmekle yetinmeyin sadece yapmayı isteyin ve yapın...

Adres:
Tekirdağ Yamaç Paraşütü Kulübü
Yeniköy / Tekirdağ

Tel No:
1. 0533 314 39 93 ( Kulüp Telefonu - Cep)
2. 0282 227 10 37 (Kulüp Sabit Telefonu)
3. 0505 446 90 77 ( Sanlı Fidan )
4. 0532 255 36 63 ( Sadri Özel )

E-mail: teyak59@hotmail.com

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

19052011878.jpg

20052011936.jpg

19052011891.jpg

20052011897.jpg

Etiketler
Ynt: İstanbul' un Yanıbaşında Yamaç Paraşütü Uçuşu veya Eğitimi

daha çok foto paylaşmanız mümkün mü ?

Merhaba. Yamaç paraşütü eğitimi ve uçuşu için yaş sınırlaması var mı acaba?

yaş sınırlaması evet var 16 yaş ve üzeri, 18 yaş altı pilot adayları vasilerinden izin almalılar. lakin kilonuzunda kulübün elindeki eğitim malzemesine uyumlu olması lazım yani çok çok hafif pilotlar için (40-45 kg aşağısı) ayrı malzemeler gerekiyor (pilot ağırlığı balast ile artırılsada pilotun bu ağırlıkla hareket etme sınırı dikkate alınır). avrupada 10-12 yaşında çocukların bile başlangıç eğitimi aldığı söylensede ülkemizde böyle bir durum yok malesef. daha fazla resim paylaşayım ama şu sınrılama çok yoruyor insanı yinede deneyeyim :smiley:.

19052011882.jpg

IMG_1234.jpg

daha fazla resim yüklemek istedim ama hep büyük boyutlarda idi neyse yukarıda bahsi geçen kulüp sitesine girerseniz albüm bölümünde bolca resim var. herkese selamlar.. bu arada mümkün olduğunca haftasonları oralarda olacağım, hocalar gözetiminde uçuş deneyimimi artırmak bakımından, gezenbilirden gelen arkadaşlarla tanışmak dileğiyle.

foton' Alıntı:
daha fazla resim yüklemek istedim ama hep büyük boyutlarda idi neyse yukarıda bahsi geçen kulüp sitesine girerseniz albüm bölümünde bolca resim var. herkese selamlar.. bu arada mümkün olduğunca haftasonları oralarda olacağım, hocalar gözetiminde uçuş deneyimimi artırmak bakımından, gezenbilirden gelen arkadaşlarla tanışmak dileğiyle.

teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri