İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,807

sabri yucel

2009 kyron
Yer
istanbul
senelerdir gittigim bir yer var cavusbasından saga donup yolun sonuna kadar gidınce ormanın ıcıne giriliyor orman ici yollar harika kucuk bır de dere var yol en son polonezkoy asfaltına kadar cıkıyor fakat off road cular gırıp cıkmasın dıye sanırım kazmıslar yolu .. muthıs bır cangıl gecenlerde ormanın derınlıklerınde 2 adet geyık gorduk bızı gorunce tabıkı hemen kactılar ..yaban domuzlarıda cabası .. polonezkoy tabıat ormanı tabelesı var gırısınde yuksek gerılım dıreklerının dıblerıne kadar gıdıyor yol ...ve alt dereye karsı tepelere gırıs cıkıslar var hem bana cok yakın hemde ıstenbulun ıcınde boyle bır yer olması mucıze gıbı bır sey .. buraları bılen gıden arkadaslar varsa bırlıkte arazıye cıkmak ısterım bır organızasyon yapabılırız .. selamlar

Etiketler
Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında

Biraz fotoğraf çekerek koyaydınız, öğreneydik, organizasyonu da siz yapaydınız da geleydik... ;D

sabri yucel' Alıntı:
senelerdir gittigim bir yer var cavusbasından saga donup yolun sonuna kadar gidınce ormanın ıcıne giriliyor orman ici yollar harika kucuk bır de dere var yol en son polonezkoy asfaltına kadar cıkıyor fakat off road cular gırıp cıkmasın dıye sanırım kazmıslar yolu .. muthıs bır cangıl gecenlerde ormanın derınlıklerınde 2 adet geyık gorduk bızı gorunce tabıkı hemen kactılar ..yaban domuzlarıda cabası .. polonezkoy tabıat ormanı tabelesı var gırısınde yuksek gerılım dıreklerının dıblerıne kadar gıdıyor yol ...ve alt dereye karsı tepelere gırıs cıkıslar var hem bana cok yakın hemde ıstenbulun ıcınde boyle bır yer olması mucıze gıbı bır sey .. buraları bılen gıden arkadaslar varsa bırlıkte arazıye cıkmak ısterım bır organızasyon yapabılırız .. selamlar

Çavuşbaşı bölgesi ve özellikle Yavuz Selim Mahallesi ( Eski adıyla Karanlıkdere Mevkii ) benim tüm çocukluğumun geçtiği ve avucumun içi gibi bildiğim bir bölgedir..Birgün buluşup size rehberlik etmek benim için keyif olur..

Cenk

iki aracımda toplanma durumunda 15 güne kadar çıkıyorlar;o zamanlara bir org olursa seve seve bizde katılırız....

Çavuşbaşı bölgesi ve özellikle Yavuz Selim Mahallesi ( Eski adıyla Karanlıkdere Mevkii ) benim tüm çocukluğumun geçtiği ve avucumun içi gibi bildiğim bir bölgedir..Birgün buluşup size rehberlik etmek benim için keyif olur..

merhaba cenk bey en kısa surede organıze olup gıdelım lutfen selamlar ..... yucelsabri@gmail.com dan ıletısım kurabılırız ..

sabri yucel' Alıntı:

merhaba cenk bey en kısa surede organıze olup gıdelım lutfen selamlar ..... yucelsabri@gmail.com dan ıletısım kurabılırız ..

Tamamdır ..Buradan haberleşiriz..

Cenk

haberimiz olsun bizim acemi tayfayla beraber gelelim

ok, buluşma noktası ümraniye olabilir mesela oradan geçilebilir beraber

Merhaba. Polenezköye inmeden sağdan Çavuşbaşına giriyorsunuz yolun sonunda yani caminin ordan sağa giriyorsunuz. Yolun sonunda çıkmaz sokak diyor ama devam edin. Biraz ilerde sola giren bi kavşak var yaklaşık 125 derece dönüyorsunuz ordan giriş sorunsuz, Flash bi araç girince merak edip girmiştim güzel yer. Hatta dereden geçince define aramışlar yaklaşık 3 metre bi çukur var (çukurun yanında o kadar toprak yok bu enteresan geldi bana) ve domuzlara rastlayabilirsiniz. Ağaçlara bakın çamurlu halde sürtündüklerini göreceksiniz :smiley:
1. Dereden geçip sola dönerseniz dik bir yokuş var (çamurken çıkıp işi bilen abilerden fırça yemiştim aman dikkat) yokuşu çıkın yolun sonunda sola dönün karadeniz caddesine süper kestirme by pass olur. Fakat yolun sonuna doğru sağa ormana girip ağaçların arasından asfalta çıkan yeri çukur yapmışlar geçiş imkansız. Direk çıkışı sadece yükseltmeli araçlar yapabilir.
2. Dereden geri dönüp yola devam ederseniz Araçta yükseltme yoksa polenezköy yoluna iniş biraz zor.
3. 125 derece dönüşten girmez dümdüz devam ederseniz Füze üs komutanlığını geçince sağdaki orman yolu dümdüz Çekmeköy Totalin oraya iner. ( İski nin binasının yanından, eyer kilitliyse iskinin bekçisinde sanırım anahtar var açtırın)
4. Burayada girmez dümdüz devam ederseniz Taşdelendeki piknik v.s dinlenme tesislerine ücretsiz giriş yapıyorsunuz :smiley: Bende varım bi gezi olursa. Road Armor Peşinize takılan davetsiz misafir bendim bu arada (Lacivert 3 kapı suzi) Saygılar Serkan 0532 326 20 20

dostum orada benim araçta birkaç sorun vardı ogün, keşke inseydinde gelseydin tanışmış olurduk

İnicektim fakat Nurullah abinin plakadan emin olamadım, Murat aramış Nurullah abiyi ama o arada benim telefon çekmiyordu. Telefon çektiğindede zaten geri dönmüştüm. Tam benzin alacakken sizi görünce takıldım peşinize, benzinde azdı. Nereye kadar gidip ne zaman döneceğinizide bilmiyordum.
21 aylık bi kıızm var ateşide yüksek bi kaç gündür. O yüzden istemeye istemeye geri döndüm. Siz ne yaptınız ordan devam edip nereye çıktınız ? Varmı güzel bi yerler devamında yoksa hep aynı tarz orman parkurumu ?
Sağlık olsun bi daha giderseniz gelmek isterim.

fena yerler yok aslında kışın çamur olursa zevkli yerler var, ileride bir yerde mangal yaptık zevkli bir yerdi tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun kızınız inş. kısa zamanda iyileşir.

Daha iyi şu anda ateşi kontrol altında. Teşekkür ederim. Bakarım bi ara yolun devamına, evime 5 dk mesafede orası.

arkadaslar selam
organıze olalım artık :smiley: ben zaman zaman gıdıyorum tum yolları ogrendım dıyebılırım :smiley: telım 0533 306 3500 selamlar ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,739
Kaydolan Son Üyemiz
serhat dinç

Çevrimiçi üyeler

Geri