Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında
Ynt: İstanbul Yavuz Selim Mahallesinde ki Cangıl Hakkında
Merhabalar ;
Yeterli çoğunluğa ve donanıma sahip olduysak ki olduğumuz gün gibi aşikar..Sağlam bi yağmur sonrasındaki ilk haftasonu diyelim ve yağmur duasına çıkalım
Ben bu hafta ufaktan bi tur attım yine ..Sadece mangal için gideceksek problem yok ama hafif çamur banyosu istersek daha vakit var..Polonezin arkasından gireriz Düzkestane dediğimiz Yavuz Selim Mahallesinin üst kısmından çıkarız..
****Bu arada benden bir daha Yavuz Selim Mahallesi lafı söylememi istemeyin Doğup büyüdüğüm ve Karanlıkdere olarak bildiğim bi yere başka isimle hitap etmek tuhaf geliyo
selam dostlar
2 3 hafta once girdım yine yenı yapılan yangın gozetleme kulesının dıbıne gıttım ordan polenez otellerının karsı tepesıne cıktım ... hemen hemen tum yollara gırdım dıyebılırm yol dedıme bakmayın arac zor gıdıyor sarmasıklardan kapanmıs aracın her yerı cızık ıcınde kalıyor ama sorun yok ... bugun yarın yagmur yagar yaparız bır organızasyon .....
Sabri abi senin geldiğin yoldan dümdüz devam ettim dereyi geçtikten sonra ilk rampadan (soldan) yukarı çıkıp sağa dönüp mahallenin içinden yola çıktım.
Düz gitseydim çıkabilirmiydim ? Traktörü bırakmış adam oraya gidemedim geri döndüm.