Ynt: İstanbulda Bisiklet ile Yapılabilecek Kısa Doğa Turları
Mutlaka ki buradan katılım olacak.Yoksa ben kendi arkadaş gurubumu toplar giderim.Biz eski msü.akademi bisiklet gurubu olarak hala görüşüyoruz.biraz iş güç,çoluk, çocuk işin içine girsede yeni katılan arkadaşlar ile de bu forum da yeni bir hareklilik olsun istiyorum.Ama ilk toplantıyı iyi bir hava ve ortam da yapmakta fayda vardır.
Merhaba, toplanmaya çalışmak yerine programlarımızı paylaşırsak ortak zaman, ortak yer, ortak koşulları sağlamak daha kolay olabilir. Kendi adıma, hava iyi oldukça hafta sonları en kolayıma gelen ve keyifli güzergah kartal kadıköy arası veya adalar. Burada fotoğraf, dinlenme, gezinti, kondisyon, macera ... istediğinizi seçebilirsiniz. Görüşmek üzere, sağlıklı, keyifli, bol pedallı günler...
olabilir.zaten toplanmamızın acacı da bir etkinlik olsun .Basit te olsa turlamak.Bence başlangıc adalar olabilir.Her iki yakadan da katılanlar için kolay olur.Bir ara adaya inerken.karakola gidip bir kayıt gerekiyordu.bir nevi vize pasaport işlemleri.tabiiki bu sevimli bir işlem.Çünkü ada dan bisiklet kacırmalara karşı önlem di. Bisikletsiz gidip bisiklet ile dönmek gibi.o zaman biraz kalabalık olup hafta içi işi karara bağlıyalım.
selam,
ben de eğer
bir etkinlik olursa katılabilirim. haber verirseniz sevinirim. bisiklet üzerinde güzel turlar düzenleyip sonrasına trekkingle devam edebileceğimiz kısa rotalar yapılabilir.
Bisikletiniz yoksa, hemen alma. bir kere toplanalım.sonrada durumu görüp öyle bisiklet almaya karar ver.Önümüzdeki günlerde Bostancı, Maltepe arasında bir yerde toplanabiliriz.şimdilik bunu bir ilk adım olarak değerlendirelim.iyi paylaşımlar.
plan içinde olabilir aktivite içinde olabilr.mühim olan katılımcıların ortak kararı.Bisikletsiz bir toplanma söz konusu olursa ,mecidiyeköy şişli civarında size yardımcı olabilirim.Yer olarak ,sıkıntı olamayacak şekilde yer var,toplanabiliriz.Başka arakadaşlarada duyururuz.fena da olamaz.