işte benim LC FJ 73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,060

MOBİDİK

çamurun tadına bakmak lazım..
Yer
izmir
bilgisayarda biraz zayıf olunca ,gecikmeler oluyor tabi.cepten çektiğim kadarıyla işte benim toyota LC FJ 73...4000 motor,6 silindir 1750 kg.henüz daha hiçbir müdahalede bulunmadım.izmirde modifiye yapan kimseyi bulamadım. bu yüzden ben de kurcalamadım. önler ve arkalar 6 şar makaslı .haliyla çok sallıyor.makaslarımı eksiltmeliyim bilmiyorum.direksiyon hidrolik [attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5][attachment=1olmasına rağmen biraz sert.lastikler kalın,belki ondan olabilir.önlerde diff kilit var.ortada ve arkada varmı bilmiyorum.soracağım okadar çok soru varki.izmir bu konuda köy.bildiğiniz, bilenler varsa banada söylesin lütfen.herkese selam

[ATTACH=full]215880[/ATTACH]

toyota 005.jpg

toyota 006.jpg

toyota 006.jpg

toyota 008.jpg

Ekli dosyalar

• toyota 004.jpg
    toyota 004.jpg
    84.2 KB · Görüntüleme: 667

Etiketler

Ynt: işte benim LC FJ 73

drcivanım' Alıntı:
güzel araç.km ne kadar.satılıkmı
yaklaşık 3 ay önce aldım.haliyla şu an satmayı düşünmüyorum aracı almadan önce gösterdim.zorlu yollara sokulmamış.motor 240000.motor ustaları motorun çok iyi olduğunu söylediler.zaten duruşuda diri..nerde yaşıyorsunuz?umarım sizede nasip olur..

hayır kızmıyorum sadece piyasasını öğrenmek istedim.Bende temiz bir toyota bakıyorum

drcivanım' Alıntı:
hayır kızmıyorum sadece piyasasını öğrenmek istedim.Bende temiz bir toyota bakıyorum
valla durumuna göre 25 ten başlıyor 40 lara kadar çıkanı gördüm.

MOBİDİK' Alıntı:
yaklaşık 3 ay önce aldım.haliyla şu an satmayı düşünmüyorum aracı almadan önce gösterdim.zorlu yollara sokulmamış.motor 240000.motor ustaları motorun çok iyi olduğunu söylediler.zaten duruşuda diri..nerde yaşıyorsunuz?umarım sizede nasip olur..
[attachment=1][attachment=2]

toyota 009.jpg

toyota 010.jpg

drcivanım' Alıntı:
aynı modeliide sahibinden sitesinde bulabilirsin.ama en temizi gezenbilir dostlarından bilinen bir araç almak

moonwalker_arc' Alıntı:
Çok güzel bir araca benziyor ancak ilk bakışta gözüme öndeki tampon takıldı yaklaşma açısını çok olumsuz etkilemiş.
uğur kardeşim.bunun farkındayım.ama aldığımda böyleydi.öne takılan vincin şeklinden kaynaklanan bir tampon uzatma yapılmış.daha oncede yazdığım gibi pek zorlu ylollarda kullanılmamış.bu yüzden tampon uzunluğu problem olmamış.vinç aşağı alınırsa yada başka bir vinçle değiştirilirse tampon geriye alınabilir.daha sonra ayrıntılı fotolar gönderirim.bilgisayarda biraz zayıfım.

moonwalker_arc' Alıntı:
Çok güzel bir araca benziyor ancak ilk bakışta gözüme öndeki tampon takıldı yaklaşma açısını çok olumsuz etkilemiş.
içinden iki [attachment=2] foto[attachment=1]

toyota 002.jpg

toyota 003.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler