İşte Size Çamurlu Hali...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,692
Ynt: İşte Size Çamurlu Hali...

Gezenbilirde ilk sazan vakası olarak yerini almış olabilir. Ama bu kadar çamur istemeseydik bu olanlar olmayacaktı. Ben vazgeçtim çamur istemiyorum.

Etiketler

bizim geziden birkaç kare...

bu arada siz sakın ergün beyin tuzaklarına düşmeyin.

bizim gezide aracını en iyi kullanan pilotlardan biriydi...

birçok kişinin oradan araç çıkmaz dediği yere ilk vuran ve çıkanda O dur....

dikkatli olun yoksa çok sazan buğlama yersiniz ;D

DSC_0522.png

DSC_0472.png

DSC_0370.png

Bu arada günün tek bayan pilotunun hakkini yememek lazim..... ::smiley:
Video`da gecen matrak diyaloga dikkkat.... ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=KocaeliDefenderRampas001.flv

Veeee.... kirmizi Cherokee`den sonra tekrar bayan pilotumuz "Beatrix"

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=defenderrampas.flv

Beatrix`in videoyu cekerkenki heyecanina bir bakin..... ;D

http://s394.photobucket.com/albums/pp28/beatrix-fhoto/?action=view&current=KocaeliDefenderRampas050.flv

dronder' Alıntı:
bak duydular :D :D

nasılsın yunus kardeş... yuvacıkta kar var mı?

görüşemdik bayadır...
bende tam onu demek istiyordum görüşemedik valla kar üstüne yagmur yagdı barajdan yukarıda kar var olsa ne yazar ben şimdi işe gidecem sabaha allah kerim kardeşim bile ogün sizinle karşılaştı bena demedi sende gel diye neysee ...

çamurda gitmiyo demekki bu araçlar ;D ;D ;D not alayım 8) geçmiş olsun abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri