Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
of of sorma ya bende arabayı sivasdan aldım hiç bakım yapmadan darendeye gittim ordanda istanbula geldim ama sivas darende arası beni korkuttu vinç 6500 lük demişsin nerden aldın uygun almışsın adresi yazarsan sevinirim
araç bakımda bakımdan çıksın yüklyecem seninkinin boyası daha temiz duruyor benim araç 89 model koyu kırmızı 58 plaka olarak kalacak degiştirmeyecem beliki yazın 44 yaparım
Evet yeni taktığımız vincin denemesinide sonunda videoya alabildik aşağı yukarı 3.5 tonlukn çift teker transit pickupu olduğu yerden rahat bişekilde çıkardı fakat videoyu çeken genç arkadaşımız nivayı kareye almamış çekme işlemi sırasında niva 1 mt fazla yerinden ileriye doğru sürüklendi ....
işte video...
eveeett gelelim keçinin son hallerine toplamda sivas istanbul güzergahı gitgel orda burda dolaş 2500 km yol kat ettim 650 tl lpg yaktım..
dursun ustanın ellerine ve emeğine sağlık keçime yükseltme+monreo amortisör+önve arkaya difransiyel kilitleri taktık ve lada gerçekten bambaşka bir alet oldu....
emeğine sağlık dursun usta....