İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,091
Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

tşkler Murat güle güle kullan

Etiketler

çok yorucu bir dönüş yolculuğunun ardından evimize vardık bolu tünellerden sonra yoğun kar yağışı ankara girişinde tipiye çevirdi aracımın lastikleri yazlık olması nedeniyle ortalama 50 km hızla ilerleyebildik ankara kırşehir arası çok kötü idi kırşehir kayseri arası kayseriye 50km kala yollar temizlendi evimize çok şükür sağsağlim dönebildik....gelir gelmez ilk iş lastikleri değişip daha sonra duş almak ve mışıl mışıl uyumak oldu....
dursun ustama çok teşekkür ederim niva gerçekten bambaşka oldu....
bu arada yardımlarını esirgemeyen yücel beye tarık beye ekmeğini yediğimiz ekrem ustaya sonsuz saygılar sunuyorum...

ertesi gün ufak bir deneme yaptık....
aracın çapraz geçişleri mükemmeldi fakat arka amortisörler kısa geldi videodan anlaşılacağı gibi çatırtı sesler amortisör kafasının kopmasının sesleri idi...

olsun amortisörsüz araç bambaşka oluyo yaylana yaylana devam ediyorsunuz.....
daha sonra burda amortisörleri elden geçirdik malesef bitanesi kullanılamaz durumdaydı yedekleri bagajdan çıkardık ....
durumu kurtardık......
ve ekrem ustanın söyledikleri gözümün önüne geldi
haklısın usta bu araba başka oldu..............

;)

24vsjbkoaq2y85o8vccm.jpg

joqfrfm6ry3b46ld9h3.jpg

vdg044yamv9isfxtq9jd.jpg

murah bey dursun ustaya gitmişken ayna mahruti oranlarınıda değiştirseymissiniz.

aracınızı güle güle kullanın ,bol çamurlu günler

dün durdum durdum duramadım dağdan su alma bahanesiyle çıktım yola gittim pınardan suları doldurdum daha sonra niva kanıma girdi önceki gün kar yağmıştı savruntu yapmış dereleri doldurmuştu neyse 1 saat kadar çok süper eylendim daha sonra gidiş yolum üzerinde yolun içi tamamen kar dolmuştu bismillah dedim tam gaz girdim olan oldu 4 teker askıda kaldım ne kürek ne vs hiçbişey yok vinç var bağlayacak ne ağaç ne kaya başka bir araç istesem yardıma gelmesine imkan yok ;D ;D ;D ;D ;D ;D tek başıma dağda tam 3 saat cebelleştim bu arada arabanın gaz pedalınıda kırdım daha ne olsun offffffff road ooooofffffffffff olduk.... sonunda bütün tekerlere kriko vurdum lastiklerin altını kaya parçalarıyla doldurdum gaz pedalına kablo bağladım bir elimde gaz pedalı diğerinde direksiyon ver coşkuyu verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D eve dönüşüm 1 saat sürdü gaz pedalı yok jikleyle devam ettim karınca misali sağ salim evime döndüm ama ne bende nede nivada takat kalmadı hala kapının önünde gaz pedalı kopuk vaziyet yatıyorr.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D saygılarr.....

13042011641.jpg

13042011642.jpg

13042011643.jpg

13042011644.jpg

13042011646.jpg

hayırlı olsun aracın güle güle kullan ....Bu arada sivasa yakında bi ziyaretim olacak sivoff u ziyaret etmek isterim :smiley:

enkısa zamanda bekleriz 5056172779 ....telefon numaram dan ulaşabilirsiniz...
bu arada sivoff deil düzeltelim sidoff... olcek..... ;) ;) ;)

murat067' Alıntı:
enkısa zamanda bekleriz 5056172779 ....telefon numaram dan ulaşabilirsiniz...
bu arada sivoff deil düzeltelim sidoff... olcek..... ;) ;) ;)

yaaa acemiliğimizi yüzüme vurma :-[ :-[ ok sidoff
Beinim eşim sivaslı aslında 45 günde bir sivasa geliyorum ama hep hafta sonları cmrts pzr hemen geri dönüyorum. bi düğün var ona geldiğimde uzun kalmayı hedefliyorum. sivas offroadun cenneti diyorlar gelip gelip görmem lazım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR