KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ellelerinize sağlık çok güzel ve sade olmuş..şnorkel için kaput kesiliyor galiba,bende bi niva almayı düşünüyorum snorkeli nerden alabiliriz ban
a bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim..bende antalyada tuning ciyim bişeye ihtiyacınız olursa çekinmeyin.teknik bölümünde off-road araçlarında iç dizayn konu başlığına bakabilirsiniz
s2 sınıf yani daha yüksek hacimli bir araç almayı düşündüğüm için nivamı satıyorum gezenbilir için fiyatı 13500
ön arka difransiyel kilidi lsd
10/43 ayna maurti
federal cougaria 205 80 16 lastik
sorento çelik jant
3/1 oranlı modifiyeli sıfır arazi şanzımanı
5 ileri sıfır ana şanzıman
sıfır ön arka şaft
önler çift amortisör
şnorkel
tmax 6500 vinç
lpg ruhsata işli değil
motor vs tertemiz
sunroof çalışır vaziyette ...
ön alt muhafaza öndif sabitleme....
9 cm yükseltme ...
değişen parça yok araç orjinal 95 model.... 1.7 düz karbüratör elektronik ateşlemeli....
yani söylenecek bir söz yok zaten hastasından hastasına niva
niva üzerine yapılabilecek hemen hemen herşey yapılmış bir araç ....
hemşerim nivanla ilgili yapmış olduğun tüm uygulamaları baştan sona okudum. öncelikle sizi tebrik etmek isterim. eski bir ladacı olarak (samara) niva arazi aracı deyince ilk aklıma gelen araçlardandı. sayenizde nivanın sağlamlığını ve ladanın cefakarlığını bir kez daha görmüş olduk. ellerinize sağlık. inşallah bu nivaya ladayı seven ve nivayı anlayan biri sahip olur. ellerinize sağlık.
hemşerim nivanla ilgili yapmış olduğun tüm uygulamaları baştan sona okudum. öncelikle sizi tebrik etmek isterim. eski bir ladacı olarak (samara) niva arazi aracı deyince ilk aklıma gelen araçlardandı. sayenizde nivanın sağlamlığını ve ladanın cefakarlığını bir kez daha görmüş olduk. ellerinize sağlık. inşallah bu nivaya ladayı seven ve nivayı anlayan biri sahip olur. ellerinize sağlık.