KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mithat abi arkalardan 1 er makas cıkarınca rahatlıyor araba biz 2006 d-max da yaptırmıştık..30 -40 dk hallediyorlar araç daha rahat gidiyor ve hoplama yapmıyor arka kısım da güvenlik acısında da ağırlık bulundurmak şart tüm çift kabinler için geçerli ...
Mithat abi arkalardan 1 er makas cıkarınca rahatlıyor araba biz 2006 d-max da yaptırmıştık..30 -40 dk hallediyorlar araç daha rahat gidiyor ve hoplama yapmıyor arka kısım da güvenlik acısında da ağırlık bulundurmak şart tüm çift kabinler için geçerli ...
tamam abi dediğin gibi yapıp birde hafif kavis verdimmi yaylara araç hem rahatlar hemde arkadan bir kaç cm yükselmiş olur . Yalnız serviste mi hallettireyim yoksa sanayide mi bilemedim . Tiskeli arkadaş bir makasçıda halledersin dedi ama sen ne diyorsun ?
makas sökmek doğru deyil alttaki yük makası çok sert olduğu için aracın esnekliğini azaltıyor 1 ana kat 3 tanede yardımcı kat olması lazım bu makaslara 4er cm kavis verdirirsen araç rahatlar ama iyi bir makasçı sorunsuz halleder ama kaviste max 5 cm geçme yoksa makas fişekleri çabuk aşınır
makas sökmek doğru deyil alttaki yük makası çok sert olduğu için aracın esnekliğini azaltıyor 1 ana kat 3 tanede yardımcı kat olması lazım bu makaslara 4er cm kavis verdirirsen araç rahatlar ama iyi bir makasçı sorunsuz halleder ama kaviste max 5 cm geçme yoksa makas fişekleri çabuk aşınır
valla bizim söktürdüğümüz araç 2006 d-max servis aracı arkasından 350-400 kg yük eksik olmuyor sorun daha görmedim onda o kadar servise gittim bu makas cıkartma işlemini l200 yapanıda gördüm bir sıkıntı olmadı daha...
ÖMER ERGİN HOCAM PROFİL RESMİNDEKİ HİLUX SİZİNMİ YADA BÜYÜK RESİM MEVCUTMU Bİ İNCELEYEBİLİRMİYİM ÇÜNKÜ NORMAL RESİMİ KAYDETTİĞİMDE PİXELLENME YAPIP KALİTE DÜŞÜK KALIYO ÇOK HOŞ Bİ ARACA BENZİYE