<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 27052" data-quote="Triumph" data-source="post: 1503974"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1503974"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1503974">Triumph' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Ülkemizdeki trafik sigortası sistemini öyle saçma bir hale getirdilerki ; hiç bir sigortacı, araç üzerinize olmadan sigorta primini söyleyemiyor , illa araç üzerinize olacak , yani şaka gibi gelebilir size ancak bir aracın kendi adınıza kesin/net sigortasını öğrenebilmek için aracın noterden satışını almanız lazım.(!) Dolayısıyla "sigorta ne çıkar bu araca" diye soracağınız sigortacı "şu kadar çıkar" derse sakın inanmayın, sonra hüsrana uğrarsınız . Kendi adıma aldığım sptinter için 2900tl sigorta çıktı (panelvan için, karavan ruhsatlı değil araç) hemen eşime satış yaptım , ona 1260tl çıktı. Kolay gelsin, dilerim hayalinizdeki karavana kavuşursunuz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Aslında doğru söylüyorsun. Çünkü indirim için pek çok kriter var: Yaş, şehir, kaza yapıp yapmadığı, meslek, cinsiyet, vs Benim verdiğim rakam tabii ki bemim adıma göre hesaplandı. Yaşım 70, hiç kazam yok, hiç ceza puanım yok vs. ehliyetim 1974,</div>