İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,663

Etiketler
Ynt: İtiraf...!

alpaslanepli' Alıntı:
Ben ne zaman bedford görsem hüzünlenirim. gaaarrr garrr gaarrrr sesine aşığım aslında.. Sabahları soğuklarda eterle çalıştırırdı rahmetli. Hey gidi hey...
Şimdi cruise controlün teli kopmuşta aynı gün gidip yaptırdım. Çok lazım ya. Anamın karnından cruise controlle doğduğum için ;D
Ne mamkor bişey olduk biz boyle ;D ;D
Seriesin tavanı delikti yağpmurda kafama yağardı sileckleride bazen çalışırdı şimi cok fasılalı silecek olsun klıması olsun farları zenon olsun
yavvv serieste uzun far bile yoktu hatta kısada okadar kısaydıkı ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Ne mamkor bişey olduk biz boyle ;D ;D
Seriesin tavanı delikti yağpmurda kafama yağardı sileckleride bazen çalışırdı şimi cok fasılalı silecek olsun klıması olsun farları zenon olsun
yavvv serieste uzun far bile yoktu hatta kısada okadar kısaydıkı ;D ;D ;D

Yunus ben daha geçen sene tam 6 yıl gözüm gibi bakıp komple topladığım (sıfır motordan kaportaya) 69 model bir kemik direksiyonlu 115 kasa 6 silindir bir mercedes sattım. Hurdalıktan almıştım.. Tam bir sene hiç bir şey yaptıramadım maddiyattan. Öyle bindim bir sene. Hemen hergün yolda kalır ve kendim tamir ederdim. Orjinalde sağda ayna yoktu. Soldakide kırılıp gitmiş vaktiyle.. Kör kör giderdim. Benzin kadar yağ yakardı. Böcek ilaçlama arabası gibi gezerdim... ;D
Aynasız bir sene gezdim. Şimdi benim ZJ 93 model. Aynaları elektrik kontrollü ve ısıtmalı. 96 ve sonrasında hafızalıdır aynı zamanda. Bu hafızayı duyduğumda tüh ulan keşke 96 alsaydım aynı paraya vardı dedim ;D

zaten işin güzel tarafıda o
yoktan bi aracı var etmek
haksızmıyım alpaslan bey
bende hep hurdalıktan bi arac alıp toplamak istemişimdir
ilerde işallah oda olucak :D

hakki' Alıntı:
zaten işin güzel tarafıda o
yoktan bi aracı var etmek
haksızmıyım alpaslan bey
bende hep hurdalıktan bi arac alıp toplamak istemişimdir
ilerde işallah oda olucak :D

Valla bu toplama işi enterasan. Yapıyorsun yapıyorsun bıkıyorsun pişman oluyorsun .. Sonra yine topluyorsun. Ömrün sanayide geçiyor. Gözün gibi bakıyorsun sonra bir sebeple satmak zorunda kalıyorsun.. Ben şimdiye kadar 3 araç topladım. Tövbe dedim her seferinde.. Ama şimdi yine bir CJ projem var..
Dediğim gibi enterasan bir işi. Ne onunla ne onsuz hesabı..

Normal adam işi değil ama...

öncelikle şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun alpaslan bey
ben sanayide büyüdüğüm için orda vakit gecirmek bnim için bi zewk
ben daha bi araç toplamadım ama ilerde işallah eşi benzeri olmayan insanların imrenerek bakıcakları bi arazi aracı toplamak istiyorum

Sanayide icilen cayin yapilan muhabbetin tadi farklidir.
Ben hazir almaktansa toplamayi severim. :smiley:

vosdost' Alıntı:
Sanayide icilen cayin yapilan muhabbetin tadi farklidir.
Ben hazir almaktansa toplamayi severim. :smiley:

Kesinlikle abi öyle olmasa zaten 3 tane araç toplamazdım. Ama gel gelelim hepsiyle trajik bir şekilde ayrıldım. İçimde yaradır hepsi resimlerine bakarım hala yıllar sonra bile... İçim burkuluyor bu yüzden.. Bakma dediklerime zaten ilk fırsatta CJ toplayacağım. Rahat durmam yine. Allah sattırttmasın bu kez diyelim...

Zaten sanayide bütün esnafı tanırsın. Kendim için konuşayım Turhal sanayisinde hangi esnafın kaç çocuğu var, kim çapkın kim kime ne yapmış hepsini bilirim. Reality show gibidir. Devamlı çaycı değiştirilir. Hafta sonu çay parası almaya gelen çocuğa bugün iş yapmadık denilir.. Sanayi lokantasının yemeğinin tadı başkadır. Ne kadar yıkasan temizlenmeyen ellerinle ekmek arası tavuk döner yersin, üzerine çay, arada diğer müşterilere jeep in ne işe yaradığını anlatırsın. O kadar anlatırsın ki ... El kitabını okuyup anlatsan da kafada tek soru vardır avcımısın, yoksa define mi arıyorsun?
Turhal için konuşayım genelde tarım memleketi çoğunluk traktör ve ford transit, sahipleri de benim cj ye çok meraklı. O kadar çok soru aldım ki CJ ile alakalı artık kabak tadı vermeye başladı.. Şimdilerde bir dedikodu yayılmış sanayi de benim jeep ile ilgili, Gaziantep li olduğum için sınır kaçakçılığı yapıyormuşum bu aletle.. Mayına dayanıklıymış onun için yükseltilmiş. Gizli yerlerinde silah filan varmış. Kışın kar yağdığında giriyomuşum Suruye'ye beyaz, toz filan alıp geliyormuşum. Onun için arka koltuk yokmuş.. Onun için arkada sağlam bir sandık varmış .. Neler neler.. ;D

jeep' Alıntı:
Zaten sanayide bütün esnafı tanırsın. Kendim için konuşayım Turhal sanayisinde hangi esnafın kaç çocuğu var, kim çapkın kim kime ne yapmış hepsini bilirim. Reality show gibidir. Devamlı çaycı değiştirilir. Hafta sonu çay parası almaya gelen çocuğa bugün iş yapmadık denilir.. Sanayi lokantasının yemeğinin tadı başkadır. Ne kadar yıkasan temizlenmeyen ellerinle ekmek arası tavuk döner yersin, üzerine çay, arada diğer müşterilere jeep in ne işe yaradığını anlatırsın. O kadar anlatırsın ki ... El kitabını okuyup anlatsan da kafada tek soru vardır avcımısın, yoksa define mi arıyorsun?
Turhal için konuşayım genelde tarım memleketi çoğunluk traktör ve ford transit, sahipleri de benim cj ye çok meraklı. O kadar çok soru aldım ki CJ ile alakalı artık kabak tadı vermeye başladı.. Şimdilerde bir dedikodu yayılmış sanayi de benim jeep ile ilgili, Gaziantep li olduğum için sınır kaçakçılığı yapıyormuşum bu aletle.. Mayına dayanıklıymış onun için yükseltilmiş. Gizli yerlerinde silah filan varmış. Kışın kar yağdığında giriyomuşum Suruye'ye beyaz, toz filan alıp geliyormuşum. Onun için arka koltuk yokmuş.. Onun için arkada sağlam bir sandık varmış .. Neler neler.. ;D

Yeni işiniz hayırlı olsun... :smiley: bir süre sonra etiket yapışır kalır, aman dikkat...

Valla biz adam olmayız, sabah sabah gelmişik işimize iş yapacağımıza o araba senin bu araba benim.....
"Erkekler hiç bir zaman büyümezler, sadece oyuncakları pahalılaşır....."

Bir gün işe yeni eleman alırsam soracağım önce "off-Road severmisin ? "
" evet " derse; kaybetti..... ;) :D ;D ;D ;D

Kardeşlerime Günaydın..... ;) :D ;D

jeep' Alıntı:

Bana mantıklı geldi ;D

beatrix' Alıntı:
Göktuğ, sipariş verebilirmiyiz ? :D ;) ;D

Abi sen ver siparişi ben önümüzdeki ay Reşadiye'ye gideceğim. Uğrar alırım. Biliyorsun bende zula yeri olsun diye arka koltuk altındaki anfiyi ve avadanlık takımını attım!

Bu arada dememe gerek her halde siparişi özelden ver ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,082
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri