KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bayanlara özel sormayalım da, 4x4 aracını hakkını vererek kullanan kaç kişi var?
- Bağdat'ta gezinenler,
- Arazi modifiyeli aracı asfaltta kullanmayı sevenler,
- Arazi aracım var ama korkuyorum... kuru toprağın ötesine geçemiyorum diyenler,
- Arazi aracım var yahu, her yere giderim deyip, (defender hariç) fabrika çıkışlı arabayı araziye sokmaya kalkanlar,
- Ne yaptığını öğrenmiş, yaparken dikkat etmiş; ama bir türlü fırsat bulamayanlar,
- Aracı fabrika benim için yapmış deyip, son civatasına kadar kullananlar.
- Aracının yapacağından fazlasını bekleyip, eh eninde sonunda aracını mefta edenler.
İzmir'de yatan duran hareket eden çoğu defenderı biliyorum, ama yolda gördüklerimin hiçbirinde sağ koltukta oturan bayan bile görmedim Ben annemi ablamı benim aracıma bindirmekte zorluk çekiyorum, zaten kimse sürmek istemiyor ;D Ne mutlu size..
Yunus abi RRC nin vergisini duyunca vazgeçtim. Panzerle mutluyuz bugün boyacıya ne durumda olduğuna bakmaya gittim. Esnaf ağır iş yapıyor yaw ;D
İzmir'de yatan duran hareket eden çoğu defenderı biliyorum, ama yolda gördüklerimin hiçbirinde sağ koltukta oturan bayan bile görmedim Ben annemi ablamı benim aracıma bindirmekte zorluk çekiyorum, zaten kimse sürmek istemiyor ;D Ne mutlu size..
Yunus abi RRC nin vergisini duyunca vazgeçtim. Panzerle mutluyuz bugün boyacıya ne durumda olduğuna bakmaya gittim. Esnaf ağır iş yapıyor yaw ;D
Yunus abi arabayı macunlayan boyacı boyayamadan hastaneye kaldırıldı o arada 3 ay boyacı aradım ve trafik çevirmesin diye selulozik mat boya attırmıştım eğretiden. o da soyulmaya başlayınca şimdiki boyacımızla ne çok parlak ne de mat bir siyaha boyatıyorum abilerim, inşallah gönlümüzce ve uzun ömürlü olur. İş bitsin rollbarın üstüne 2 spot çakıcam ;D
Caddede gezmek için Series tavsiye etmiyorum, ya da biz işi bilmiyoruz Engin abimden bu konuda eğitim almak isterim
sanırım ben
- Aracının yapacağından fazlasını bekleyip, eh eninde sonunda aracını mefta edenler.
bu sıkkı seciyorum.....bi de su kendi ellerimle toplattıgım defender in fotograflarını kucultmeyi ogrenip sizlerle paylassam ne guzel olcak......
sanırım ben
bu sıkkı seciyorum.....bi de su kendi ellerimle toplattıgım defender in fotograflarını kucultmeyi ogrenip sizlerle paylassam ne guzel olcak......
Bence sayılır. Ben en fazla yan koltukta oturmaya ikna edebildim, o da bir sefer Bir arkadaşım benden bir adım önde, ilk off-road sürüş dersini bile verdi (gerçi biraz kısa sürdü ya neyse) geçende çoçukları gezmeye götürdüğümüzde.