İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,481
Ynt: İtiraf...!

:smiley: cok fenayız cook.....arkanız tam hız geliyoruz beyler....tum havamızla...nasıl basa cıkacaksınız artık bilmem....:p

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Benim gibi ZJ alacaksınız. ;D Buda land JEEP kapışma sayfasına konacak mesaj oldu ama neyse.. :smiley:

oldies her zaman goldies dir.....arazi icin defender 87, asfalt icin mustang fastback 65 derim....ustlerine arac tanımam....

Siz yaralara tuz basmak için mi girdiniz siteye :smiley: 64,5 toplama maceram hüzünle sonuçlandı vaktiyle.
Şimdi ise ne hikmetse alayım toplayayım diyorum, zirve yaptı fiyatlar uçuyor. Vaz geçtim. Şimdi direksiz bir amerikan olsun çamurdan olsun durumundayım. Ne denk gelirse. :smiley:

jaidevi' Alıntı:
ben hala biraz daha hızlı olsaydı diyorum.....uzun yola cıktıgım zaman mahvoluyorum cunku...oysaki konforladımda aracı...klima, hidrolik direksiyon ve buyuk anfilerim cd calarımla beraber....o kadar ganstalara benzememe ragmen hala karpuz kamyonları beni solluyo....napcam bilmiyorum.....

Sizin araçta ne motor var bilmiyorum ama Hasan Usta'ya gidin, dizel isterseniz bir Puma yok ben benzinli severim derseniz bi V8 atsın bi de transfer kutusunu değiştirsin hız sorunu da kalmaz. Ama bunu yapınca aracın içine de hava yastıklarını unutmayın ;D

yani en son bende toplatma kararı almıstım.....hemen hemen herkezin bildigi bi yer var mugla ortacada amerikan araclarını toplanıldıgı bi yer......15 tl pesin, 15 tl taksitle mustang topluyorlardı.....hem taksitte siz ne zaman isterseniz seklinde......ne zaman odeme tamamlanıyo o zaman araca kavusuyosunuz...yani isterseniz 10 yılda odeyin taksitlerinizi gibi bi durum vardı....ben korktum giremedim.....ama sahip olan birine ozel sofor olabilirim :p

alpaslanepli' Alıntı:
Benim bir elim dükkanda abi . Ama land kahvesi bom boş. Az önce girip ocağı çaldım ;D

Ben de masa altlarına bakıyordum akşamdan unutulan var mı diye, sonra kalktım baktım ocak yoko, demek sen aldın. Neyse burada itiraf edeceğini tahmin ettim. Gidip Metro'dan yenisini alayım bari.

jaidevi' Alıntı:
dukkan? nerde bilmiyorum bende geliimmi? bende land ciyim :p

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33280.0

Direk son sayfadan başlayın, anlamaya uğraşmayın, zamanla alışırsınız.

Bir de yan dükkan var, biz fazla takılmayız ama ara ara yoklarız.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33621.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR