İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,373

Etiketler

Ynt: İtiraf...!

yunus bager' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/galeri/ Gezenbilir fotoğraf galerisini denemedinmi
bıraz karmaşık ama bir dene

eet yukledim burayada....gezenbilir galeri....
http://www.gezenbilir.com/galeri/picmgr.php?aid=210

beatrix' Alıntı:
Yavuz, işte bu arabayla tüm dünya dolaşılır.....! ;)

Dünya'da mançurya cukurunu geçen tek araç Land'tır. Tartışmaya bile gerk yok ınternetten arayın gorursunuz .Ayrıca Discovery Chanel'da bu geçtiğimiz kış bir land ile jeep karşılaştırdılar orada'da denemelerde açık ve net herşey gozuküyordu ve bir sonuç çıkardılar keşke jeep çi arkadaşlar seyretse idi. %60 -%40 plomiklerine hiç gerek yok adamlar kanıtlamış. :smiley:

jaidevi' Alıntı:
ah ya sagolasın...... :smiley: defender dan degilde sanki pasta tarifinden konusuyoruz gibi olduk....kac bayan cıktı ki bendede var diye :smiley:
jaidevi hanım bu cipciler defenderi hiç sevmezler hatta Ergun abinin babası benim araca kamyonet dediğine bile duydum yanı
kamyon diye tabir edilen konforsuz agır hantal bir arazi aracını değil off road yapmak bir bayanın kullanabilecegine bile ihtimal vermezler hadi off road kısmını biz hallediyoruz gerisi size kaldı :smiley:

dostlarım okusa bu yazıları oturur aglarlar.....hepsi adımı kurmayım taktı...geceden parkurlara suyu bol bas kurmayım derlerdi...sizse bana sen sadece sur yeter diyosunuz...ah ahh...neyseki sayfada daha ilk haftam....

beatrix' Alıntı:
Alpaslan, Bizim beatrix'in göl geçişinden haberi yok herhalde.....)

Görsel görelim abi.. Birileri link atıyor birileri belgesellerden bahsediyor. Bu landcıların çok uzman olduğu konular var anladığım kadarıyla kahveden biliyorum fotomontajda çok iyiler mesela.. Ama iki resim istedik bir sürü sonuçsuz link gördük. Savunma ihtiyacı isteyen arkadaşlardan belgesel tadında istatistikler aldık. Ama ben daha bir resim göremedim. Koy bari varsa sende benzer örnekler bakalım.. ;D

Anlaşıldı, Jaidevi 'nin Beatrix'in Jeep'le göl geçişini bir görmesi lazım.... ;)
Nick name'den bahsetmiyorum, gerçek Beatrix'ten bahsediyorum.... ;) :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR