İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,373
Ynt: İtiraf...!

beatrix' Alıntı:
Evet, festivalde gölde mavi Land gerçekten kanıtladı....:smiley: yakında Festival sayfasında düşer resimleri...:smiley:
Eğer reimlerini gördüğüm mavi landdan bahsediyorsanız ben onu landdan pek sayamıyorum yürüyeni dodge midir jeep midir nedir anlayamadım :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Görsel görelim abi.. Birileri link atıyor birileri belgesellerden bahsediyor. Bu landcıların çok uzman olduğu konular var anladığım kadarıyla kahveden biliyorum fotomontajda çok iyiler mesela.. Ama iki resim istedik bir sürü sonuçsuz link gördük. Savunma ihtiyacı isteyen arkadaşlardan belgesel tadında istatistikler aldık. Ama ben daha bir resim göremedim. Koy bari varsa sende benzer örnekler bakalım.. ;D

ya sen bi fenaymıssın alpaslan ha....tam jeep cisin sen...sol ayakta kas da yoktur senin dimi? :p

yaşın küçük daha bir festivalle karar verme oku araştır sonra bana hak verirsin bazı şeylere acele karar vermemek lazım. Ayrıca jeep kullanmıs vede denemiş biri olarak bu fikirlerimi paylaşıyorum tek taraflı değil yani.

Mesela; kullanan Beatrix >>> Jeep'ci bir bayan..... ;)
Herhalde benzer resimleriniz vardır.... ;) :D ;D Land'cı bayan..... ;) :D ;D

th_Ayazaa026.png

beatrix' Alıntı:
Mesela; kullanan Beatrix >>> Jeep'ci bir bayan..... ;)
Herhalde benzer resimleriniz vardır.... ;) :D ;D Land'cı bayan..... ;) :D ;D

th_Ayazaa026.png

bi snail'le beni mi karsılastırmaya calısıyosun?....chok yazık chook

sendemi snailcısın.....ben o kaslı kollardan daha mantıklı bi arac beklerdim......

alpaslanepli' Alıntı:
jaidevi bence sende kahvede takılacak kadar potansiyel mevcut bana diyorsun ama..
En iyisimi 7/24 land kahvesi veyahut JEEP kahvesine gel.. İtiraf sayfası için fazla çamuruz ;D

land de iyiyim ama su forumlar oldurcek beni....chok kafam karısıyo chook...bi link at her yere gelirim :smiley:

jaidevi' Alıntı:
eet yukledim burayada....gezenbilir galeri....
http://www.gezenbilir.com/galeri/picmgr.php?aid=210
Yüklemeyi tam olarak tamamlamadınız galiba
Bu forumda en zor şey fotoğraf yüklemek onuna öğrendikten sonra gerisi çocuk oyuncağı

Tamam çamurdanda vazgeçtik, hiç olmassa kumsal gezinrtisi olsun... ne bilimmm Land'la avatardan başka herhangi bir kare olsun.....:smiley:

th_Ormanl102.png

Yaaaaa... caddede dolaşırkendemi yok yani......:smiley:

Yok, Yok var bu işte bir iş.....:smiley:

jaidevi' Alıntı:
sendemi snailcısın.....ben o kaslı kollardan daha mantıklı bi arac beklerdim......

;D kollar kaslı değil ki 64 kiloyum...... herkes L harfi der... Benimkisi birinci olma dürtüsü. JEEP ruhuna sahip olduğum için hep zirve hep zirve kesmiyor ikincilik... Kaslı arkadaşlar yarışmadan önce sen benim derecemi geç ben o göle atlayacağım falan diyordu en son :smiley:

ya ben bu isten chok bisey anlamadım....napiyosunuz yani....fotograf , video ceken birini mi tutuyosunuz yanınızda....ben bi alman kurdumu alıp cıkıyorum yola.....en fazla yanınada bi cadır....yan aracalardan laf atıyolar ama foto cekip bana yollayanı gormedim....tam turk isi bu foto olayları...

jaidevi' Alıntı:
ya ben bu isten chok bisey anlamadım....napiyosunuz yani....fotograf , video ceken birini mi tutuyosunuz yanınızda....ben bi alman kurdumu alıp cıkıyorum yola.....en fazla yanınada bi cadır....yan aracalardan laf atıyolar ama foto cekip bana yollayanı gormedim....tam turk isi bu foto olayları...

Yoooooo...... olmadııııııııı .....:smiley: geçiştirme şimdi......; avatar resminde Land'la kolkolasın ama tek maceranızı kanıtlayan kare yok....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR