KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
defender denen "iş makinası" nı mutlaka erkekler kullanır diye bir ayrımcılık içine girmeyelim, sonuçta tamam bu jeep gibi bir "SUV" değil ama genede her eziyet çekmek isteyen rahatlıkla kullanabilir bence...
ben şehir içi kullanımında çok rahat etmiyorum açıkçası, şehir içinde de günlük olarak kullanılacaksa otomatik vites şart...
ben hala biraz daha hızlı olsaydı diyorum.....uzun yola cıktıgım zaman mahvoluyorum cunku...oysaki konforladımda aracı...klima, hidrolik direksiyon ve buyuk anfilerim cd calarımla beraber....o kadar ganstalara benzememe ragmen hala karpuz kamyonları beni solluyo....napcam bilmiyorum.....
Arazide olunca daha bir hikaye oluyor tabi. Hani köpek adamı ısırırsa haber olmaz ama adam köpeği ısırırsa olur hesabı...
Ama durum en azından asfaltta çoğaldı. Onu bilir onu söylerim benzeri bir örneği daha yeni caddede yaşadım. Siyah filmli camlı bir BMW resmen bulaştı. Kapışıp bir ışıklarda yanyana geldiğimizde camını açtı şapkasının ucuna parmağıyla vurdu hareketini çekti camını kapayım tekrar patisini çekti ve gitti. Ben ışıklarda kaldım Çünkü oda bayandı
ben hala biraz daha hızlı olsaydı diyorum.....uzun yola cıktıgım zaman mahvoluyorum cunku...oysaki konforladımda aracı...klima, hidrolik direksiyon ve buyuk anfilerim cd calarımla beraber....o kadar ganstalara benzememe ragmen hala karpuz kamyonları beni solluyo....napcam bilmiyorum.....