İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,935
Ynt: İtiraf...!

ndoganci' Alıntı:
o kadar çok müridim varki adım landçı naci hocaya çıkacak yakında... ama neden olmasın kapımız tüm land rover sevdalılarına açık, ayrıca kulak çekme vb yaptırımlarımız yok, sadece yaramazlık yapanların üzerine çamur sıçratıyoruz

O zaman bu arkadaş 7/24 çamurlu gezer abi. Zira çok yaramaz... :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi rakım bizi bozdu doğal olarak sende etkilendin demek ki. Benimde kulaklarım ve burnum daha yeni yeni açıldı. Sarhoş gibiyim. Arada ne yaptığımı bilmeden landa falan binmişim sonra Yavuz abiyle resim çektirmişim. Düşün ne kadar kendimi kaybetmişim ;D

Kıvırmaa, ben şahidim kendi gönlünle ve ısrar ederek Disco'ya kuruldun ;D ;D

Üstelik Yavuz'dan mı tırstın nedir bilmiyorum ama pek bi kibardın ;D

Kucağında bir kasa gazozla geldin ağzın kulaklarında ;)

V8 konuşunca da sen sustun :p

alpaslanepli' Alıntı:
O zaman bu arkadaş 7/24 çamurlu gezer abi. Zira çok yaramaz... :smiley:
............oooo burda yeni eski demeden gene saldırıyorsun birilerine arkadaşım şu huyundan vaz geç eskiden yeni üyelere çirkeflik yapardın şimdi gözün döndü her yere saldırıyorsun lütfen alpaslan bey lütfen biraz adam olun :mad:

SDC' Alıntı:
ahahaha... ben şahidim kendi gönlünle ve ısrar ederek Disco'ya kuruldun ;D ;D

Tamam diyorum Alpaslan Jeep i sahibisinden com a ver artık :smiley:))) sen oldun ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............oooo burda yeni eski demeden gene saldırıyorsun birilerine arkadaşım şu huyundan vaz geç eskiden yeni üyelere çirkeflik yapardın şimdi gözün döndü her yere saldırıyorsun lütfen alpaslan bey lütfen biraz adam olun :mad:

valla soyledigin kadar varmıssın alpaslan...kimse seni sevmiyo :p

SDC' Alıntı:
Kıvırmaa, ben şahidim kendi gönlünle ve ısrar ederek Disco'ya kuruldun ;D ;D

Ablacım birincisi başka marka araçlarada bineceksin ki kendi arabanın kıymetini anlayasın ;D

İkincisi evet kibardım misafir kibarlığı malum Türk adetleri :smiley: daha sonra park alanında lastiğini yardım ;D

V8 konuşunca niye susayım aşina olduğum bir ses benimkiside V8 biliyorsun...

Gazoz konusuna gelince arkadaşlar bana kendi aramızda Nuri Alço der ;D Anlatabildim mi? ;D

Son olarak saygılar ablacım ....

jaidevi' Alıntı:
valla soyledigin kadar varmıssın alpaslan...kimse seni sevmiyo :p
......... sevilmiyor sevdirmeye çalışıyor bilmiyor biliyor gibi yapıyor lakap takıyor şirretlik yapıyor ..çok kızınca çirkeflik yapıyor eskiden beridir tanırım ..iflah olmuyor ..EGER samimiyet yoksa sakın olmayın derim ;D ;D mesafe koyunnn 8) ;)

Allah iyiliğini versin Alpaslan, çok güldüm yahu ;D ;D

Sendeki de V8 ama "at sahibine göre kişner" şekerim :D :D

Nuri Alço esprisini orda da yapmıştın ama sen o gazozları "bir duygu adamı" olarak getirdin bize :p

Boşver j**p kullansan da biz seni sırf bu yüzden seviyoruz ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Valla abi rakım bizi bozdu doğal olarak sende etkilendin demek ki. Benimde kulaklarım ve burnum daha yeni yeni açıldı. Sarhoş gibiyim. Arada ne yaptığımı bilmeden landa falan binmişim sonra Yavuz abiyle resim çektirmişim. Düşün ne kadar kendimi kaybetmişim ;D

Sen fena ucmussun hakikaten :D : D : D :D

SDC' Alıntı:
Allah iyiliğini versin Alpaslan, çok güldüm yahu ;D ;D

Sendeki de V8 ama "at sahibine göre kişner" şekerim :D :D

Nuri Alço esprisini orda da yapmıştın ama sen o gazozları "bir duygu adamı" olarak getirdin bize :p

Boşver j**p kullansan da biz seni sırf bu yüzden seviyoruz ;)

Dur abla bozma adamı bea. Milletede satayım Nuri alço esprisini .. İyi espri çünkü ;D insanlar faydalansın :smiley: Gazozlarda orjinal nostaljik uludağ gazozu olunca daha bir manalı oldu...

Ama sayın ulan ayhan bey anlamamıştır şimdi iki saat özelden anlat dur.. offff offff ne bitmez derdim var benim....

talep varsa böyle bir dahaki organizasyonda dicovery lerin ön koltuguna biletle jeep ci oturtalım bir tur :D:D:D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,059
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR