KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
o kadar çok müridim varki adım landçı naci hocaya çıkacak yakında... ama neden olmasın kapımız tüm land rover sevdalılarına açık, ayrıca kulak çekme vb yaptırımlarımız yok, sadece yaramazlık yapanların üzerine çamur sıçratıyoruz
Valla abi rakım bizi bozdu doğal olarak sende etkilendin demek ki. Benimde kulaklarım ve burnum daha yeni yeni açıldı. Sarhoş gibiyim. Arada ne yaptığımı bilmeden landa falan binmişim sonra Yavuz abiyle resim çektirmişim. Düşün ne kadar kendimi kaybetmişim ;D
............oooo burda yeni eski demeden gene saldırıyorsun birilerine arkadaşım şu huyundan vaz geç eskiden yeni üyelere çirkeflik yapardın şimdi gözün döndü her yere saldırıyorsun lütfen alpaslan bey lütfen biraz adam olun
............oooo burda yeni eski demeden gene saldırıyorsun birilerine arkadaşım şu huyundan vaz geç eskiden yeni üyelere çirkeflik yapardın şimdi gözün döndü her yere saldırıyorsun lütfen alpaslan bey lütfen biraz adam olun
Valla abi rakım bizi bozdu doğal olarak sende etkilendin demek ki. Benimde kulaklarım ve burnum daha yeni yeni açıldı. Sarhoş gibiyim. Arada ne yaptığımı bilmeden landa falan binmişim sonra Yavuz abiyle resim çektirmişim. Düşün ne kadar kendimi kaybetmişim ;D
Dur abla bozma adamı bea. Milletede satayım Nuri alço esprisini .. İyi espri çünkü ;D insanlar faydalansın Gazozlarda orjinal nostaljik uludağ gazozu olunca daha bir manalı oldu...
Ama sayın ulan ayhan bey anlamamıştır şimdi iki saat özelden anlat dur.. offff offff ne bitmez derdim var benim....