İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,935
Ynt: İtiraf...!

Tempus' Alıntı:
talep varsa böyle bir dahaki organizasyonda dicovery lerin ön koltuguna biletle jeep ci oturtalım bir tur
...........bu tür söylemlere sadece ve sadece alpaslan ..... yüzünden maruz kalıyoruzzz yok yok bu alp adam olucak ama jeep çi olamıycak .......... demedi demeyinnn ;D ;D

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Alpaslani ben cok severim Cokda kibar bi arkadasimizdir Taniyan bilir
....abi özelden mesaj atıp seni tehtit ettimii ...böyle yazman için ;D

Tempus' Alıntı:
talep varsa böyle bir dahaki organizasyonda dicovery lerin ön koltuguna biletle jeep ci oturtalım bir tur
ayhanbursa' Alıntı:
...........bu tür söylemlere sadece ve sadece alpaslan ..... yüzünden maruz kalıyoruzzz yok yok bu alp adam olucak ama jeep çi olamıycak .......... demedi demeyinnn ;D ;D

Yahu kaç kere açıklamam gerekiyor niye bindiğimi bea... parmaklarım ağrıdı yahu...

ayhanbursa' Alıntı:
....abi özelden mesaj atıp seni tehtit ettimii ...böyle yazman için ;D

herkeze ozelden calısıo masallah....tek parnak olsan napcan . her yere yetisiyosun

jaidevi' Alıntı:
herkeze ozelden calısıo masallah....tek parnak olsan napcan . her yere yetisiyosun
.................alp demedi deme çok tehlikeli senide benide aşar ;D

bir gazoza bende bindiririm sağ ön koltuğa jeepcileri, sol koltuk için fazlasını isterim ama

oh bee sayfalara yetisemiyorum kac gundur sinir olduk kendi kendimize yazmakdan Site ne guzel oldu simdi

ayhanbursa' Alıntı:
alpaslana rakip tek fark bu kız hali ;D ;D ;D

Vallahi billahi yaaa.. Ne güzel borum ötüyordu ... her atışmada zafer suyuyla yıkıyıp yüzümü yatıyordum huzurla uykulara!
Ama gel gör ki bu kabus gibi... Demedi deme Ayhan bey! bu işin sonu fena....

jaidevi' Alıntı:
iyi bisey mi?
kotu bisey mi?
ben pek anlamadım ama
......alpaslana ...benzemeye başlamak iyi bişeymi kötümü siz karar verin bakalımmm ;D ;D