İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,807
Ynt: İtiraf Odası,, (GEZENBİLİR SİTE)

İnsan yaşlanınca alkolde varsa her an başınıza gelebilir, ;D ;D

İst,Merter migrosta 3 sene önce aracımla akşam (Mitsubishi 2005 füme renk) alışveriş için gittim aracı park ettim,
evde misafir var yiyecek içecek ne lazımsa aldım, aceleyle çıkıp aracımın yanına gittim anahtarımı çıkarıp kapıları aça’cam açılmıyor?
Manuel denedim anahtar olmuyor gene açılmıyor birazda alkolün etkisi var güvenlikten yardım istedim gene olmadı,
kapılar açılmıyor kafam karıştı üşüdüm millet evde beni bekliyor.

Aklıma hemen şu geldi bu araç neden acılamaz sanırım bu araba benim değil ??
Ee ben neyle geldim yürüyerek gelmedim ya buraya,, ama kafam karıştı bir kere evi aradım hanıma şunu sordum
araba garajda mı bir bakın baktılar bekledim yok garajda olmadığını söylediler demek’ki benim arabam bu.

Ama neden açılmıyor peki dedim bir çilingir çağırayımda kapıları olsun açsın bari bir arıza varsa çekici çağırıp çektiririm çalışmazsa düşüncesiyle,
bu esnada baya bir zaman geçti yanımda 2 tane polis belirdi selam verdiler bana bir problem olup olmadığını sordular hiçbir problemin olmadığını söyledim.

Aracımda bir sorun olduğunu açamadığımı yardım edebilirlermi diye kendilerine sorunca, benden ruhsat ve kimliğimi istediler verdim
baktılar kimliğime ve ruhsata, bir diğeri ruhsat elinde arabanın ön tarafına geçip plakaya bakmış olacakki bana alkol aldıgım konusunda soru yöneltip tekrar sordular.?

Bu araç sanamı ait diye evet dedim ama ruhsattaki plaka başka araçtaki plaka başka, bu esnada birileri geldi yanımıza olayı seyrediyorlar
(aracın gerçek sahipleri) polisler bana bu aracın benim olmadığını söylediler, bunlar olurken migrosun
görevlileri etraftaki güvenlik amiri gelip bu aracın benim olmağını aracımın 4 sıra geride olduğunu söylemeleriyle olay tatlıya bağlandı.

Etiketler
Ynt: İtiraf...!

Yeni üye statüsü ile,20 mesajı doldurmak için bazı gereksiz mesajlar yazdığımı düşündüğümü itiraf etmeliyim.Çok neşeli Gezenbilir üyesi olmaktan mutlu olduğumu da itiraf etmeliyim.Selam ve sayğı ile.15.09.2010
Bahtiyar baysan

Bahtiyar bey,
neşenizin daim olmasını dilerim, reha

Alkollüyken daha iyi araba kullandığımı zannederdim eskiden. Biraz daha yaşlanınca mümkün olduğunca direksiyona geçmiyorum.

bu konu 9999 kere görüntülenmiş 10.000'inci kişi ben olayım diye girdim ;D

Çevresinde risk almayan, ihtiyatlı, dengeli ve makul bir insan olarak bilinen ve meseleği bankacılık olan bir kişininin geçen sene kurban bayramı arifesinde yaşadığı itiraf diyaloğu

- Aşkım geç geldin, arabayla mı gitmiştin işe
- Evet
- Eeee, nerede araba?
- Sattım ben bugün arabayı, işlemleri nedeniye geciktim biraz
- Nasıl yani, niye... napcaz peki bayramda
- Trabzona gidelim Bayramda?
- Nasıl yani yaaa
- Ben uçak biletini aldım, sabah 06:30'da kalkıyor, sanada alalım hemen bilet? Ne dersin.... Ya.... araba Trabzon'da da :-[
- Hangi araba,
- Alacağımız araba.... pikap, hem onunla doğu karadaniz turu da yapmış oluruz, ha aşkım ne dersin? Bak resmi de bu.... güzel ama değil mi?
- Kamyon mu alıyorsun
- Ya kızım kamyon değil ya off
- ..........

Sonuçta eşim bu yaptığıma o kadar sinirlendi ki Tranzon'a tek başına gittim. Benimle bir süre konuşmadı. İtiraf edeyim, aracın kontağını çevirip gaza basana kadar içimde hep bir pişmanlık vardı. Sonra bir anda 'evet!' dedim, bugüne kadar hayatı ertelediğime pişman oldum. Eşim şimdi Kurban bayramında doğu karadeniz mi yapsak Cihat, çok güzelmiş oralar diyor. Ama İstanbul'a öyle uzak ki arabayla gitmeye benim gözüm yemiyor.

Cihat bey ; sende götür artık aileni.Kaşınma daha fazla, hazır kamyonla gitmeye razı olmuşken...))

Geçen sene bir taşla iki kuş vurmuş olacaktık, ne güzel. Ama bugünlerde arabayla (Ufaklığa kamyon demeyin, darılıyor sonra ) bir yere gitmeye gözüm yemiyor. Son iki ayda o kadar çok araba kullandım ki, yoruldum. Ama uçakla gidip orada tercihen bir 4x4 kiralayarak gezme planımız var. Bakalım hayırlısı...