yaşar sudar
Ana Kamp
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İtiraf Odası,, (GEZENBİLİR SİTE)</b><br />
<br />
<b><span style="color: yellow">İnsan yaşlanınca alkolde varsa her an başınıza gelebilir,</span></b> ;D ;D<br />
<br />
İst,Merter migrosta 3 sene önce aracımla akşam (Mitsubishi 2005 füme renk) alışveriş için gittim aracı park ettim, <br />
evde misafir var yiyecek içecek ne lazımsa aldım, aceleyle çıkıp aracımın yanına gittim anahtarımı çıkarıp kapıları aça’cam açılmıyor? <br />
Manuel denedim anahtar olmuyor gene açılmıyor birazda alkolün etkisi var güvenlikten yardım istedim gene olmadı, <br />
kapılar açılmıyor kafam karıştı üşüdüm millet evde beni bekliyor.<br />
<br />
Aklıma hemen şu geldi bu araç neden acılamaz sanırım bu araba benim değil ?? <br />
Ee ben neyle geldim yürüyerek gelmedim ya buraya,, ama kafam karıştı bir kere evi aradım hanıma şunu sordum <br />
araba garajda mı bir bakın baktılar bekledim yok garajda olmadığını söylediler demek’ki benim arabam bu.<br />
<br />
Ama neden açılmıyor peki dedim bir çilingir çağırayımda kapıları olsun açsın bari bir arıza varsa çekici çağırıp çektiririm çalışmazsa düşüncesiyle, <br />
bu esnada baya bir zaman geçti yanımda 2 tane polis belirdi selam verdiler bana bir problem olup olmadığını sordular hiçbir problemin olmadığını söyledim.<br />
<br />
Aracımda bir sorun olduğunu açamadığımı yardım edebilirlermi diye kendilerine sorunca, benden ruhsat ve kimliğimi istediler verdim <br />
baktılar kimliğime ve ruhsata, bir diğeri ruhsat elinde arabanın ön tarafına geçip plakaya bakmış olacakki bana alkol aldıgım konusunda soru yöneltip tekrar sordular.?<br />
<br />
Bu araç sanamı ait diye evet dedim ama ruhsattaki plaka başka araçtaki plaka başka, bu esnada birileri geldi yanımıza olayı seyrediyorlar<br />
(aracın gerçek sahipleri) polisler bana bu aracın benim olmadığını söylediler, bunlar olurken migrosun <br />
görevlileri etraftaki güvenlik amiri gelip bu aracın benim olmağını aracımın 4 sıra geride olduğunu söylemeleriyle olay tatlıya bağlandı.</div>