İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,767

Etiketler
Ynt: İtiraf...!

çeksen de çekilmez bu ingilizler valla yakında uyarı alacağız cevap hakkı doğmazsa çekileceğim bu konulardan:smiley: bu sabah araziye de girip öyle başladım güne ama gene elektriklendim

konuyu biraz dağıtsak iyi olacak gibi.....

http://www.clipser.com/watch_video/154317

yunus bager' Alıntı:
ben laf çambazı degilim dedikya karşılaşırız o zaman madara olanı yakarız

yunus gültekin hiç çekinmez bi bidon benzini döker yakar aracını...

zaten kullanım şeklini görsen vazgeçersin... sorun bakalım navaranın ön dif ni türkiyede değil dünya da kaç kişi dağıtmış...

emin ol gültekinin yaptığı off-road senin benim yaptığımla alakası yok...

birde bilip bilmeden söyleyin bişeyler...

sende 2.5 düz dizel var. lastik ok-144 başka araç boş...

gültekin de "360 V8 dana 44 ön arka 100 de 100 kilit t18 şanzuman dana 20 arazi vs ..." 360 demek yanlış bilmiyorsam 5.9 lt ye denk geliyor...

iki aracı nasıl kıyaslıyorsun. defender ruhuda bir yere kadar....

mogzilla' Alıntı:
Allahtan Gültekin Trial'delki LR etabından bahsetmiyor.Bi de onu duysalar kan gövdeyi tam götürecek. ;D

Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük :smiley: bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı :smiley: Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ? :smiley: ...

Önder cim onlar ruhani takılıyor :smiley: ... Biz 5.9 V8 :smiley: Sölüyorum inan mıyolar denemesi bedava aracına güvenen versin 1 saat takılayım bakalım land den geriye ne kalıcak .. Land ler daha az problemli kırılmıyor diyolar ya niye ? Çünkü bütün arızalar Amerikan kullanıyor hahahahaha....

navaraextreme' Alıntı:
Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük :smiley: bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı :smiley: Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ? :smiley: ...

Önder cim onlar ruhani takılıyor :smiley: ... Biz 5.9 V8 :smiley:

Her etap sonuna birde psikolog eklesek daha yardimci olmazmiyiz... Her etaptan sonra telkine ihtiyac duyabilirler....:smiley:

Felice' Alıntı:
konuyu biraz dağıtsak iyi olacak gibi.....

http://www.clipser.com/watch_video/154317

Standard donanım, asfalt lastiği , performansı izleyince Şapkayı kenara koyup düşünmek lazım. Kafatasımızın içindeki kıvrımlar makarna değilse tabi.

Yavuz bey bu neki sen benim trial da standart navarayla yaptıklarımı sor bence ... Şapkanıda hazırla duyunca çıkartır bana postalarsın :smiley: ...

navaraextreme' Alıntı:
Yavuz bey bu neki sen benim trial da standart navarayla yaptıklarımı sor bence ... Şapkanıda hazırla duyunca çıkartır bana postalarsın :smiley: ...

Sen dünyanın en iyi sürücüsüsün , biz normal yetenekteki sürücüler için konuşuyoruz, özellikle Mesajım Mesut a idi, o anladı anlayacağını, Çünkü şu anda düşündüğünü biliyorum.

Yok be abi çok mütevazisin bence dünyanın en iyi sürücüsü land sürücüleri !!!

Hani okadar ufak motorlu performanssız araçları elleri cam la direksiyon arasına sıkışmak üzereyken ve dirseklerini kapıya çarpa çarpa arabada yan oturarak (çünkü koltukla pedalların duruşu alakasız) kullana bilip o yemek masasında oturuş sitiliyle o aracı hız kesmeden rampalara taşımaya çalışmak (çek mediği için hız kesmeden diyorum) ve o garip duran vitesi ve alakasız el frenini kombine edebilmek ve tüm bunlara rağmen hala land demek ... Tebrikler :smiley:

şahsi fikrim;
bu tatlı atışmaların artık amacını aştığı yönünde,
kalpler kırılmadan bu tartışmalara bir son verilmesi gerekli diye düşünüyorum.
saygılar,

Yavuz abi kırılmaz bana bende ona kırılmam zaten 100 de 90 onunla atışıyoruz hem söz istanbula gelsin onu ben ağırlayacam !!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR