KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
çeksen de çekilmez bu ingilizler valla yakında uyarı alacağız cevap hakkı doğmazsa çekileceğim bu konulardan bu sabah araziye de girip öyle başladım güne ama gene elektriklendim
Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ? ...
Önder cim onlar ruhani takılıyor ... Biz 5.9 V8 Sölüyorum inan mıyolar denemesi bedava aracına güvenen versin 1 saat takılayım bakalım land den geriye ne kalıcak .. Land ler daha az problemli kırılmıyor diyolar ya niye ? Çünkü bütün arızalar Amerikan kullanıyor hahahahaha....
Artık açıklıyorum daha fazla dayanamıyacam evet trial a land ler için bi etap hazırlıyoruz yokuşta çekmedikleri için ... 500 metre düzlük bide batarlar diye her 50 metrede bir vinçleme tertibatı Acaba zemin çok zorlu olurmu onlar için? Nadir abi zemine mıcırdamı döksek ? ...
Sen dünyanın en iyi sürücüsüsün , biz normal yetenekteki sürücüler için konuşuyoruz, özellikle Mesajım Mesut a idi, o anladı anlayacağını, Çünkü şu anda düşündüğünü biliyorum.
Yok be abi çok mütevazisin bence dünyanın en iyi sürücüsü land sürücüleri !!!
Hani okadar ufak motorlu performanssız araçları elleri cam la direksiyon arasına sıkışmak üzereyken ve dirseklerini kapıya çarpa çarpa arabada yan oturarak (çünkü koltukla pedalların duruşu alakasız) kullana bilip o yemek masasında oturuş sitiliyle o aracı hız kesmeden rampalara taşımaya çalışmak (çek mediği için hız kesmeden diyorum) ve o garip duran vitesi ve alakasız el frenini kombine edebilmek ve tüm bunlara rağmen hala land demek ... Tebrikler
şahsi fikrim;
bu tatlı atışmaların artık amacını aştığı yönünde,
kalpler kırılmadan bu tartışmalara bir son verilmesi gerekli diye düşünüyorum.
saygılar,