İtiraf...!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 602
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,858

Etiketler

Ynt: İtiraf...!

ayhanbursa' Alıntı:
.........bu arkadaşş çok tehllikeli alp baş edemeyiz tekrar yazıyorum bu güne kadar hiç yanılmadım .....derler...derler ;D ;D

Valla saatlerdir bakıyorum. Değişik değişik bir sürü insan bir müddet durdu katıldı ve pes edip gitti.. Ama ben hala direniyorum. Biliyorsun son sözü ben demeden çıkmadım daha hiç siteden. Ama umudum kırılıyor bu kez. Her şeyin bir ilik var dedikleri hissi bu gün yaşayacağım gibime geliyor...

kısmetse yarın sabah 10.00 da bodrum'da olacağımdan bu akşam erken yatmakta fayda görüyorum

üzülmeyin denizde falan hep sizi hatırlıyor olacağım

pazara kadar bana müsaade...

sevgiler
naci

ndoganci' Alıntı:
kısmetse yarın sabah 10.00 da bodrum'da olacağımdan bu akşam erken yatmakta fayda görüyorum

sevgiler
naci

Güle güle git güle güle gel babacım. Aman o bodrum dedikleri yerinde sıcağı fena, tansiyona dikkat lütfen. İyi geceler....

ndoganci' Alıntı:
sevgiler
naci
Iyi tatiller Iyi yolculuklar Gorusmek uzere

alpaslanepli' Alıntı:
...Ama ben hala direniyorum. Biliyorsun son sözü ben demeden çıkmadım daha hiç siteden...

Ama o sen olamazsın Alpaslancım, hadi ben desem neyse ki vaktiyle demiştim de ;D ;D

SDC' Alıntı:
It's not over until the fat lady sings ;)

Hah işte bu İngilizler beni de kendilerine benzettiler ;D ;D

Türkçe yazışalım arkadaşlar Türkçe !!!!

SDC' Alıntı:
Ama o sen olamazsın Alpaslancım, hadi ben desem neyse ki vaktiyle demiştim de ;D ;D

Hah işte bu İngilizler beni de kendilerine benzettiler ;D ;D

Türkçe yazışalım arkadaşlar Türkçe !!!!

Kesinlikle Türkçe yazışalım ve noktalama işaretlerinede dikkat edelim. (Ayhan bey! anladın değil mi canım? ) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Kesinlikle Türkçe yazışalım ve noktalama işaretlerinede dikkat edelim. (Ayhan bey! anladın değil mi canım? ) ;D

Benim bu makine maalesef ingilizce klavye ye sahip Onun icin yazamiyorum Kusuruma bakmayin Ofisdeki Turkce :smiley:

Günaydıııııın, hadi çok güzel bir gün, canlanın.......! ;) :D ;D

th_Adsz.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR