<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 165672" data-quote="janberkaydemir" data-source="post: 1534370"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1534370"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1534370">janberkaydemir' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tekrar merhaba, Banyoda kullandığınız polyester kabinden memnun musunuz? Geçen süreçte artı ve eksileri konusunda bilgi almak isterim. Polyester kısmın ağırlığı hakkında bir hesabınız oldu mu? Tavsiye edermisiniz? ( Adana da 75x85 cm tam boy evye ve su gideri yeri hazır bir kabin de üretildi... ) <br />
Selam ve Saygılar...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba. Karavanı kamp amaçlı çok kullanma imkanım olmadı fakat düşüncelerimi yazayım.<br />
1. Tek parça bütün bir malzeme olduğu için yerine yerleştirmesi kolay oldu. Ağırlık olarak tartmadım ama herhalde 20-30 kg civarındadır.tek başına kaldırıp yerleştirebildim.<br />
2. Ölçü olarak eğer uzun süreli tatillerde sürekli kullanacaksanız bence daha küçük olmamalı. Satıcı 70*100 olarak satıyordu fakat yerinde dışdan dışa 78*112 gibi bir ölçü kaplıyor. Burada koyacağınız aracın duvar şekli de etkili, benim ivecoda yanlar biraz dışa doğru bombeli.<br />
3. Malzeme olarak gayet sağlam, bütün olduğu için hareket veya sarsıntıdan dolayı bozulma, su kaçırma gibi bir sıkıntısı da olmayacak.<br />
4. Üretici kişi isterseniz teker davlumbaz çıkıntınıza göre kabini ayarlıyor. Ben beklemeden elinde hazır olanı aldığım için çıkıntının üstüne yerleştirdim biraz yüksekte oldu ama araç yüksek olduğu için içinde ayakta durabiliyorum, aynı zamanda altında yükseklik sayesinde oluşan boşluğa gider bağlantılarını yerleştirdim. Teker çıkıntısına uygun alırsanız kabini araç tabanına oturtabilirsiniz. Aracı alçak olanlar iyi olur.<br />
Bunun da evyesi ve gider yeri hazır. Evyesi de polyester, yerine silikonla yapıştırdım.<br />
Söyleyebileceklerim bunlar. İyi günler.<br />
<br />
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>