Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanmartin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,408
Ynt: Iveco M23 Aracımın Motokaravana Dönüşümü için Görüşleriniz Önerileriniz?

Okan bey kolay gelsin,
hazır tabanla uğraşırken alt yapıyıda bitirin(pis ve temiz su depoları gibi)

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Okan bey kolay gelsin,
hazır tabanla uğraşırken alt yapıyıda bitirin(pis ve temiz su depoları gibi)
teşekkür edrim. bende pis su için yer araştırması yapıyorum.alt bagajlardan birini iptal edip sürgülü yapmayı düşünüyorum ne dersiniz olurmu ? . temiz suyu tavan kısmında yatak odasının üstünde yapıcağım.

Okan bey selamlar.Öncelikle bu girişiminizden dolayı sizi de kutluyorum.ALLAH kolaylık versin.İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi kadar mutluluk veren olaylar hayata tutunmamızı ve zevk almamızı sağlar.Sizin olduğu kadar bizimde mutlu olmamızı sağlıyor.Deneyimlerinizi ve maliyet listesini de aktarırsanız seviiniriz.Bir yerlerde görüşmek ve tanışmak umudu ile başarılar diliyorum.

r

sn. kan bey
Oncelıkle kolay gelsın . Aracınız karavan olmaya cok musaıt araclardan bırısı. Dusunun kı hele bır de bıttıkten sonra ferah ve genış salon-salomanje super bır sey olacak.
selamlar.

metin0035' Alıntı:
Okan bey selamlar.Öncelikle bu girişiminizden dolayı sizi de kutluyorum.ALLAH kolaylık versin.İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi kadar mutluluk veren olaylar hayata tutunmamızı ve zevk almamızı sağlar.Sizin olduğu kadar bizimde mutlu olmamızı sağlıyor.Deneyimlerinizi ve maliyet listesini de aktarırsanız seviiniriz.Bir yerlerde görüşmek ve tanışmak umudu ile başarılar diliyorum.

r
metin bey çok teşekkür ederim. Biraz daha ilerleyince maliyet listesini yayınlıyacağım. Bir yerde mutlaka göüşürüz zaten hemşerimsiniz. bende karşıyakalıyım 26 sene alaybeyde oturdum.

Girdiğiniz bu yolda size kolaylıklar diliyorum Okan Bey...

35,5'tan Gelibolu'ya; bir güzelden diğerine geçmişsiniz, kutlarım sizi...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Girdiğiniz bu yolda size kolaylıklar diliyorum Okan Bey...

35,5'tan Gelibolu'ya; bir güzelden diğerine geçmişsiniz, kutlarım sizi...

Cavid Sezen
sağolun cavid bey teşekkür ediyorum. burdan akhisarada selamlar 2009 ekim ayında ordaydım. ıvecomu akhisardaki bayiden aldım.

okanmartin' Alıntı:
teşekkür edrim. bende pis su için yer araştırması yapıyorum.alt bagajlardan birini iptal edip sürgülü yapmayı düşünüyorum ne dersiniz olurmu ? . temiz suyu tavan kısmında yatak odasının üstünde yapıcağım.

Okan bey tavana su deposu yapmak tehlikeli, sıvı malzemeler yük gibi katı malzemelere benzemiyor, yükü tavana sabitleyip bağlayabiliyorsunuz ama sıvı malzemeler merkezkaç kuvveti ile beraber sizi yukardan virajın dışına iter, ağırlık merkezi değişken olduğu için dengenizi çok çabuk bozar, bu konuyu iyice araştırıp düşünün,
bütün ağırlıklar aşşağıda olursa araç için çok faydalı

Okan Bey, kolaylıklar diliyorum. Başladığınız iş çok kolay değil. Arkadaşlarımızdan uzun süredir ama keyifle birşeyler yapmaya çalışanlar bayağı çoğaldı. Siz de bunların arasına katıldınız.
Diğer arkadaşlar ''tamam bitti'' demiyor hiçbiri.Çünki bu işin sonu yok.Yaptıkça yeni şeyler istiyorsunuz.

Keyfli çalışmalar,umarım gönlünüzce olur. Selamlar.

Okan bey aracınız hayırlı olsun, en kısa zamanda karavan görüntüsünüde alır inşallah.
Temiz su deposu konusunda Levent abi çok haklı m 23 lerin altında bu amaçla kullanmak için uygun yerler var alt kısımları düşünseniz çok daha iyi olur.
İyi çalışmalar, kolay gelsin.

ilker 72' Alıntı:
Okan bey aracınız hayırlı olsun, en kısa zamanda karavan görüntüsünüde alır inşallah.
Temiz su deposu konusunda Levent abi çok haklı m 23 lerin altında bu amaçla kullanmak için uygun yerler var alt kısımları düşünseniz çok daha iyi olur.
İyi çalışmalar, kolay gelsin.
teşekkür ederim ilker bey. Düşününce banada mantıklı geldi.Benim depoyu üstte kullanmaktaki amacım hidrofor veya pompa kullanmadan işi bitirmek içindi fakat arabanın havaleli olması hakkatten büyük risk olucak o yüzden tavsiyelerde haklısınız. bende bunlara uyucağım eee ne demişler '' amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yok ''. tecrübeye saygılı olmak lazım. İyi akşamlar.

derindeniz1' Alıntı:
Okan Bey, kolaylıklar diliyorum. Başladığınız iş çok kolay değil. Arkadaşlarımızdan uzun süredir ama keyifle birşeyler yapmaya çalışanlar bayağı çoğaldı. Siz de bunların arasına katıldınız.
Diğer arkadaşlar ''tamam bitti'' demiyor hiçbiri.Çünki bu işin sonu yok.Yaptıkça yeni şeyler istiyorsunuz.

Keyfli çalışmalar,umarım gönlünüzce olur. Selamlar.
sağolun çok teşekkür ederim. İşi bilen kişi olarak zor olduğuna hak verdiğiniz için sağolun. Çevremdeki arkadaşlar işin makarasındalar '' daha bir tabanı bitiremedin '' diye şakalar yapıyorlar ama işte bilen bilir. görüşmek üzere sevgiyle kalın. İyi akşamlar.

Okan Bey,
Aracınız bitince gerçekten ferah ve kullanışlı olur.Biliyorsunuz, benim Magirus'da aşağı yukarı sizin aracın küçüğü tipinde.Çalışmalarınızı her aşamada paylaşmanızı öneririm.Örneğin ben su deposunu bagaja yapmıştım.Yer gereksinimi doğduğu için şimdi aracın arka teker arkası boşlukları buldum ve tekrar düzenleme yapıyorum.Selamlar.Kolay gelsin.

öncelikle herkeze güzel bir hafta sonu diliyorum. bana motokaravanların yıllık vergileri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Okan bey ,öncelikle kolay gelsin,motokaravanların vergileri aracına göre değişiyor sanırım.Benim aracım 68 model ford kamyonet üzerine alkovenli karavan ocak 2010 vergisi 145.50TL.Sizin aracın plaka ve kimlik bilgilerini girerek internetten sorgulatabilirsiniz diyeceğim ama ruhsatı üzerinize aldınızmı bilmiyorum ;D

züğürt gezençi' Alıntı:
Okan bey ,öncelikle kolay gelsin,motokaravanların vergileri aracına göre değişiyor sanırım.Benim aracım 68 model ford kamyonet üzerine alkovenli karavan ocak 2010 vergisi 145.50TL.Sizin aracın plaka ve kimlik bilgilerini girerek internetten sorgulatabilirsiniz diyeceğim ama ruhsatı üzerinize aldınızmı bilmiyorum ;D
çok teşekkür ederim sami bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR