ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ismail55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,458
Ynt: ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış

ya sıfır bulacaksın yada çıkma bulacaksın..130 psyi

Etiketler

Slm
Bu hurdacılara nasıl ulaşa biliriz ? Tanıyan arkadaşlar varmı yardımcı ola bilecek ?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler diler işolursa yemek ısmarlarım :smiley: .

hurdacılar basvuracagınız en son nokta olsun cunku parcanın eskı olması fıyatınında eskiyecegi anlamına gelmıyo
hurdacılar sitesi degilde sanki acık hava müzesinden tarihi eser alıyorsunuz
hilux ün egim metresi bu sitede 300-- 350 tl arasında satıldıgını gördüm.hurdacılarda da gördüm aynı parcayı hurda bir sase de uzerınde yagmurun camurun ortasında duruyordu fıyatını sordum bana 500 tl dedi ayıp yav bazı orjınal parcaların servis fıyatı ınanın daha ucuz ben bunu tecrube ettım.

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
Alıp topluyorsun düşünsene, iyi para harcıyorsun...

Sonra yolda giderken biri molotof atıyor!!!

ee ondan alıcaz ya zaten mntf atıldıktan sonra yangın söndürücu calıştırıp söndürülür bir kişi üsteki tarete gecer şöför de direksiyon hakimiyetını kaybederek atanların 7.50 r 16 lastik ve aracın ısınmış tampon ve kaportasıyla tanıştırır. ;D ;D

DR.ÖZHAN' Alıntı:
ee ondan alıcaz ya zaten mntf atıldıktan sonra yangın söndürücu calıştırıp söndürülür bir kişi üsteki tarete gecer şöför de direksiyon hakimiyetını kaybederek atanların 7.50 r 16 lastik ve aracın ısınmış tampon ve kaportasıyla tanıştırır. ;D ;D

Tecrübe etmiş gibisin :smiley:

en kötüsünü düşünüp en iyisini yaşamak lazım alper bey ;)

Bir zamanlar ben de gidip gezmiştim ivedik hurdalığını.Fotografta gösterilen yerlerden bir kaç sinyal lambası alayım dedim.Rengi solmuş plastiği çürümüş lambaya 50 tl para istediler.Arka kurt ağzı çeki kancasına da 150 tl.Üstelik tavırları da bir acayip.Adamların esnaflıkla alakaları yok.Neden bu lant parçalarını ellerinde tutuyorlar.Neden müşteriye böyle davranıyorlar anlaşılır gibi değil.Ya adamlar doymuş ya da bu hurdalığı görüntü amaçlı kullanıyorlar.Başka işleri kamufle etmek amaçlı.Size tavsiyem buralara girmeyin. Çok daha ucuza acentelerden sıfır parça alırsınız.

ismail55' Alıntı:
kırıkkale mke den alınan ve satılamayan land lar parçalanmış dizel motor kaput göğüs torpido ve şanzıman ve deferansiyel ve 2 adet land rover var
selamlar parçaların hepsi de kullanılmayacak kadar kötü durumda ve 2. okeye dönüyorlar araçlar parçalanalı 2,3sene oluyor 2 adet defender var 87 ve 91 izmirden gelmişler 10 bin tl diyorlar

takoser' Alıntı:
selamlar parçaların hepsi de kullanılmayacak kadar kötü durumda ve 2. okeye dönüyorlar araçlar parçalanalı 2,3sene oluyor 2 adet defender var 87 ve 91 izmirden gelmişler 10 bin tl diyorlar
peki dediğiniz 87 ve 91 landların durumu nedir.vede bu aracların belgeleri plaka çıkartmaya UYGUN MUDUR.MERSİNDEN selamlar...

anycoold60' Alıntı:
peki dediğiniz 87 ve 91 landların durumu nedir.vede bu aracların belgeleri plaka çıkartmaya UYGUN MUDUR.MERSİNDEN selamlar...
günaydın araçların durumu bek iyi değil şaselerde çok çürükler var mke den araç almanız daha iyidir

eğer düşünürseniz bu ayın 29 n da mke ihalesi var biz araç almanız ve toplanması konusunda yardımcı oluruz saygılar

takoser' Alıntı:
günaydın araçların durumu bek iyi değil şaselerde çok çürükler var mke den araç almanız daha iyidir

eğer düşünürseniz bu ayın 29 n da mke ihalesi var biz araç almanız ve toplanması konusunda yardımcı oluruz saygılar

araç alması hakkında yardımlarınızı bekleriz.toplanmasıkonusunda yeterince bilgimiz var teşekkur ederiz.selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR