KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: ivedik hurdacılarında çok sayıda land parçalanmış
Slm
Bu hurdacılara nasıl ulaşa biliriz ? Tanıyan arkadaşlar varmı yardımcı ola bilecek ?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler diler işolursa yemek ısmarlarım .
hurdacılar basvuracagınız en son nokta olsun cunku parcanın eskı olması fıyatınında eskiyecegi anlamına gelmıyo
hurdacılar sitesi degilde sanki acık hava müzesinden tarihi eser alıyorsunuz
hilux ün egim metresi bu sitede 300-- 350 tl arasında satıldıgını gördüm.hurdacılarda da gördüm aynı parcayı hurda bir sase de uzerınde yagmurun camurun ortasında duruyordu fıyatını sordum bana 500 tl dedi ayıp yav bazı orjınal parcaların servis fıyatı ınanın daha ucuz ben bunu tecrube ettım.
ee ondan alıcaz ya zaten mntf atıldıktan sonra yangın söndürücu calıştırıp söndürülür bir kişi üsteki tarete gecer şöför de direksiyon hakimiyetını kaybederek atanların 7.50 r 16 lastik ve aracın ısınmış tampon ve kaportasıyla tanıştırır. ;D ;D
DR.ÖZHAN' Alıntı:
ee ondan alıcaz ya zaten mntf atıldıktan sonra yangın söndürücu calıştırıp söndürülür bir kişi üsteki tarete gecer şöför de direksiyon hakimiyetını kaybederek atanların 7.50 r 16 lastik ve aracın ısınmış tampon ve kaportasıyla tanıştırır. ;D ;D
Bir zamanlar ben de gidip gezmiştim ivedik hurdalığını.Fotografta gösterilen yerlerden bir kaç sinyal lambası alayım dedim.Rengi solmuş plastiği çürümüş lambaya 50 tl para istediler.Arka kurt ağzı çeki kancasına da 150 tl.Üstelik tavırları da bir acayip.Adamların esnaflıkla alakaları yok.Neden bu lant parçalarını ellerinde tutuyorlar.Neden müşteriye böyle davranıyorlar anlaşılır gibi değil.Ya adamlar doymuş ya da bu hurdalığı görüntü amaçlı kullanıyorlar.Başka işleri kamufle etmek amaçlı.Size tavsiyem buralara girmeyin. Çok daha ucuza acentelerden sıfır parça alırsınız.
selamlar parçaların hepsi de kullanılmayacak kadar kötü durumda ve 2. okeye dönüyorlar araçlar parçalanalı 2,3sene oluyor 2 adet defender var 87 ve 91 izmirden gelmişler 10 bin tl diyorlar
takoser' Alıntı:
selamlar parçaların hepsi de kullanılmayacak kadar kötü durumda ve 2. okeye dönüyorlar araçlar parçalanalı 2,3sene oluyor 2 adet defender var 87 ve 91 izmirden gelmişler 10 bin tl diyorlar