İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,319

serkan35

Kamp III
Yer
İZMİR
jımny lere parça bulmak çok sıkıntı izmirde servis var ışık oto bornova yolunda ama çok pahalı ön takım parçaları + fren balataları işçilik 1.000 tl tutuyor yan sanayi muadil ürün konusunu araştırıyorum 3.sanayideki ustama fiyat toparlatıyorum bakalım ne çıkçak,
bu ve benzeri konularda sıkıntı ve bilgilerimiz paylaşmak için bu başlığı açtım umarım faydalı olur,

Etiketler
Ynt: İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım

İyi günler, 3. sanayideki ustanız Suzuki araçlar konusunda deneyimli mi?

yok malesef değil ama iyibir motor ustası benim eskiden tanıdığım bildiğim bi usta şase numarası yanımda değil ama yarın vercem numarayı ve bilgi paylaşımına devam etcem burdan izmirde gerçekten zorlanıyoruz gibi geliyo bana servise muhtaç oluyorz

Aşağıdaki linkte bir alternatif var gibi, bilgi vitara kullanıcıları için yazılmış ama faydası olabilir diye ekledim. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13701.msg121396#msg121396

Yetkili servislerde hem parça hem de işçilik fiyatları yüksek. Üstelik gördüğüm bazı servislerde ciddiyet ve sorumluluk duygusu da yok. Deneyimsiz eleman çalıştırıp bazı yanlışlar da yapabiliyorlar.
Aracınızın parça garanti süresi bittiyse, iyi bir de ustanız varsa parçaları kendiniz alıp işçilik yaptırın saha ekonomik ve güvenli olur düşüncesindeyim. Ben vitaram varken de öyle yaptım şimdi de. Hep aynı ama çok güvendiğim ustama giderim, başım ağrımaz :smiley:

Mustafad' Alıntı:
Aşağıdaki linkte bir alternatif var gibi, bilgi vitara kullanıcıları için yazılmış ama faydası olabilir diye ekledim. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13701.msg121396#msg121396
Deneyebilirim siz sanırım orda yaptırıyonuz taşekkürler,

erdalyaman' Alıntı:
Yetkili servislerde hem parça hem de işçilik fiyatları yüksek. Üstelik gördüğüm bazı servislerde ciddiyet ve sorumluluk duygusu da yok. Deneyimsiz eleman çalıştırıp bazı yanlışlar da yapabiliyorlar.
Aracınızın parça garanti süresi bittiyse, iyi bir de ustanız varsa parçaları kendiniz alıp işçilik yaptırın saha ekonomik ve güvenli olur düşüncesindeyim. Ben vitaram varken de öyle yaptım şimdi de. Hep aynı ama çok güvendiğim ustama giderim, başım ağrımaz :smiley:

eyvallah servis konusunda sizin gibi düşünüyorum çok yazıyolar fiyatı bence sadece fren balataları 310 tl dediler bik kaç kez gittim (parça bulamayınca mecbur kalıyorum)tavırlarıda hoş değil olmuyo sanayide daha samimi ustayla beraber yapıyoz bir şeyler

Japon araçlarında İzmirde sayılı isimlerden birisi Saylam oto dur. Sahibi Bülent abidir. 3. sitede dere kıyısında. Esnaflığı güvenilirdir.

vosdost' Alıntı:
Japon araçlarında İzmirde sayılı isimlerden birisi Saylam oto dur. Sahibi Bülent abidir. 3. sitede dere kıyısında. Esnaflığı güvenilirdir.

Abi şimdi aradım jımny nın yok abi dediler,,, ???

http://japonotoparca.com/default.asp

Bu satıcıyla bağlantıya gectin mi?

ben suzuki alırken parça bulurum diye düşünüyodum ama malesef çok sıkıntılı izmirde yada ben öğrenemedim doğru adresi ,bakalım dediğim gibi yarın şase numarası ile badik(benim usta )baktırcak dediğim gibi bulabilrsem burdan yazcam hatta vakit olursa iyerinden kaçabilirsem parçalarıda resimle eklicem buraya,

evet abi yoğunluk vardı dönceklerdi henüz dönmediler ama bakalım inşallah döncekler,

vosdost' Alıntı:
http://japonotoparca.com/default.asp

Bu satıcıyla bağlantıya gectin mi?
aradılar abi servisten ekonomik fiyat verdiler bi tek kafama fren balatası takıldı servisten 3/1 ucuz fiyat orjınal dediler birde çin malı olanı varmış 25 tl istersen diyo adam onu almıcamda gerisini alcam şimdilik durum bu alınca ve taktırınca fiyat yazıcam ilginiz için çook teşekkürler

serkan35' Alıntı:
aradılar abi servisten ekonomik fiyat verdiler bi tek kafama fren balatası takıldı servisten 3/1 ucuz fiyat orjınal dediler birde çin malı olanı varmış 25 tl istersen diyo adam onu almıcamda gerisini alcam şimdilik durum bu alınca ve taktırınca fiyat yazıcam ilginiz için çook teşekkürler

Serbest piyasa ekonomisinde aynı parçayı 1 liraya da alabilirsin 10 lirayada. :smiley: Fren balatasında çok ucuza kaçmamak üzere piyasa mallarını kulanabılırsın. 3 te 1 fiyatına alacağın parça tam orjinal olmasa bile orjinal parçaya yakın kalitede olabilir. Üretici firmalar aynı kalitedeki malı baska üretici firma adıyla piyasa sürebiliyorlar. Baska bir örnekse brodway,sipring ve flash modellerinin birçok parçası birbiriyle aynı. Aynı parçayı en ucuz spring için alabilirsin en pahalı flash için alırsın. Parça aynı modele göre fiyat veriyorlar.

serkan35' Alıntı:

abicim sakın para kaptırma bu adamlara bunların dolandırıcı olduğunu okumuştum sitede biryerde aman dikkat... parayı yatırıyosun sonra alaakasız parçalar gönderip sizden geri gönderin değiştirelim diyolar ve doğru parçalar hiçbir zaman elinize ulaşmıyor ve o saatten sonra muhatapta bulamıyosunuz derdinizi anlatacak...para da gidiyor parçada gelmiyor yani aman dikkat...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.