KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
abim ve ben düşündük ki artık gezilere bi sponsor aracılığı ile katılabiliriz ve sponsorun kesinlikle bi petrol firması olmasına karar verdik bi sponsor bulabilirsek bizde bu gezide olacağız yani
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)
Ben de aracımı yeni aldığım için eksiklerini tamamlamayıp bakımlarını yaptırıyorum; yarın gidecegeniz gezi çok güzel olacağa benziyor şimdiden iyi eglenceler. Erdal abi bu hafta itibarıyla planlarımıza uyma aşamasına ulaşacagımı sanıyorum. Bu arada Melih abi memlekete hoşgeldin
sabri77' Alıntı:
Ben de aracımı yeni aldığım için eksiklerini tamamlamayıp bakımlarını yaptırıyorum; yarın gidecegeniz gezi çok güzel olacağa benziyor şimdiden iyi eglenceler. Erdal abi bu hafta itibarıyla planlarımıza uyma aşamasına ulaşacagımı sanıyorum. Bu arada Melih abi memlekete hoşgeldin
arkadaşlar ben yarın katılamayacam sizlere bol eylenceli bol camurlu bir gezi diliyorum ben ve kuzenimle mavi şimşeği dememe turu yapacaz balaban gölu civarlarında yarı hazırlayalım makınayı önumuzdeki gezilere
aracın yakıt olayını çözdük regülatörü fan pervanesinin direk karşısına montajı yapıldığı için pervaneden gelen hava regülatörün ısınmasını engelliyor ve yakıtı tam yakmadan egsozdan çiğ olarak atıyormuş şimdi regülatörün yerini değiştirdik yakıt sarfiyatım yarıdan fazla düştü birde regülatöre giriş çıkışı ters takmışlar onuda düzelltik aracım şimdi çok az yakmaya başladı..
bana yardımlarından dolayı vosdost Ahmet , Erco abime ve Serdar Tan abime çok teşekkür ederim...
Kesinleşenler
1- Erdal & Hayat ..............................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K
5- Vosdost ( Ahmet ) ..................... Satılık Ambulans Kasa Karavan
6- Berk .......................................... Navara
7- Mehmet K.m .............................. Toyota Hilux
8- Serkan&Sibel - Gökhan - Serdar ..... LR Series III