İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,645
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Kesinleşenler
1- Erdal & Hayat ..............................Disco-1
2- Red Crab (Melih)..........................Terrano II
3- efe_chevy ................................ CJ6
4- Thetrio (Emre)............................G.Vitara 3K
5- Vosdost ( Ahmet ) ..................... Satılık Ambulans Kasa Karavan
6- Berk .......................................... Navara

Kesinleşmeyenler
7- Ademi .......................................Niva
8- Serkan Yayla................................ LR Series III

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Yeni katılımlar var :smiley:) İzdoff tan Mehmet sürpriz yaptı

Kesinleşenler
7- Mehmet K.m .............................. Toyota Hilux

Kesinleşmeyenler
8- Ademi .......................................Niva
9- Serkan Yayla................................ LR Series III

abim ve ben düşündük ki artık gezilere bi sponsor aracılığı ile katılabiliriz ve sponsorun kesinlikle bi petrol firması olmasına karar verdik bi sponsor bulabilirsek bizde bu gezide olacağız yani :D

Erdal Abicim uzun süredir buralarda olmadığım için gezilere katılamdım..Bu hafta sonunada yeni gelmemden dolayı aracın durumunu gözden geçıremedim..Bir sonrakinde buluşmak üzere..
Hepinize Sevgiler..
Melih Eriş
www.meliheris.com

meliheris' Alıntı:
Erdal Abicim uzun süredir buralarda olmadığım için gezilere katılamdım..Bu hafta sonunada yeni gelmemden dolayı aracın durumunu gözden geçıremedim..Bir sonrakinde buluşmak üzere..
Hepinize Sevgiler..
Melih Eriş
www.meliheris.com

Gelecek sefere bekliyoruz ;)

Ben de aracımı yeni aldığım için eksiklerini tamamlamayıp bakımlarını yaptırıyorum; yarın gidecegeniz gezi çok güzel olacağa benziyor şimdiden iyi eglenceler. Erdal abi bu hafta itibarıyla planlarımıza uyma aşamasına ulaşacagımı sanıyorum. Bu arada Melih abi memlekete hoşgeldin :smiley:

sabri77' Alıntı:
Ben de aracımı yeni aldığım için eksiklerini tamamlamayıp bakımlarını yaptırıyorum; yarın gidecegeniz gezi çok güzel olacağa benziyor şimdiden iyi eglenceler. Erdal abi bu hafta itibarıyla planlarımıza uyma aşamasına ulaşacagımı sanıyorum. Bu arada Melih abi memlekete hoşgeldin :smiley:
Sabri araban hazır olunca beni ara ;)

iyi aksamlar ben balçovadan gelicem bu istikametten geçecek olan varsa yolda buluşup öyle de gidebiliriz teşekkürler

arkadaşlar ben yarın katılamayacam sizlere bol eylenceli bol camurlu bir gezi diliyorum ben ve kuzenimle mavi şimşeği dememe turu yapacaz balaban gölu civarlarında yarı hazırlayalım makınayı önumuzdeki gezilere

efe_chevy' Alıntı:
iyi aksamlar ben balçovadan gelicem bu istikametten geçecek olan varsa yolda buluşup öyle de gidebiliriz teşekkürler

efe bey iyi akşamlar bende balçovadayım isterseniz beraber gidebiliriz

aracın yakıt olayını çözdük :smiley: regülatörü fan pervanesinin direk karşısına montajı yapıldığı için pervaneden gelen hava regülatörün ısınmasını engelliyor ve yakıtı tam yakmadan egsozdan çiğ olarak atıyormuş şimdi regülatörün yerini değiştirdik yakıt sarfiyatım yarıdan fazla düştü birde regülatöre giriş çıkışı ters takmışlar onuda düzelltik :smiley: aracım şimdi çok az yakmaya başladı..

bana yardımlarından dolayı vosdost Ahmet , Erco abime ve Serdar Tan abime çok teşekkür ederim...

balçova için iletişim no :smiley:

0555 6241944
0537 3389098 -Serkan

0533 5231144 -Gökhan

Kesinleşenler
7- Mehmet K.m .............................. Toyota Hilux
8- Serkan&Sibel - Gökhan - Serdar ..... LR Series III

Kesinleşmeyenler
9- Ademi .......................................Niva

Aracımızla ilk gezimiz olduğu için hazırlıklar ancak bitti. Gerçi halen eksikler çok ama :smiley:
Yarın sabah görüşmek üzere

berk bey bu kadar hazırlığa gerek yoktu :smiley: 1 kangal sucuk 1 ekmek + aracınıza ve kendinize yakıt yeterliydi :smiley:

İYİ akşamlar serkan bey ben hüseyin memnum oldum şimdiden balçovadan kaçta çıkarız ve nerde buluşuruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri