Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Keşif Gezisi (4 Ocak 2009)
eeg52' Alıntı:
...bu arada bir tavsiye basit bir gezi bile olsa mümkünse en az iki araç çıkın böyle yerlere,aracınıza ne kadar
güvenirseniz güvenin iki araç bir araçtan daha iyidir,
selamlar
evet bulabilirseniz iki araç her zaman daha iyidir
hafta sonu bir gazla saate bakmadan balçova termalden giriş yaparak kavacık yönüne gittim
yola ilk kez giriyorum saat ise 16:30 civarı biraz ilerledikten sonra hava karardı yoğun sis mi yoksa buluta mı girdim bilmiyorum
8 tane lambayla anca önümü görebiliyorum yağmur damlaları cama lop lop düşüyor arada bir aha bu ağaçta nereden çıktı durumları ile ilerliyorum
(bayılıyorum bu 4x4 araçlara hele takviyeyi taktıktan sonra ki gidişi yok mu heryere gidebileceğim gibi geliyor)
epey bir sonra bir levha parladı tamam belki birşeyler yazıyordur derken yön levhaları imiş asfaltı çıktık
yani kısaca yırttık bıyık burumunca limontepe yönünde devam ettim
bu kadar yoğun siste bir bozdağda kalmıştım ama asfaltı takip etmiştim otobanı görünce oh demedim desem yalan olur
benim için zevkliydi ama hanım farkında değilim cep telefonunun çekip çekmediğini kontrol etmekten helak olmuş sonra anlatıyor
çevresel etmenlerden ürkmem fazla da düşünmem ama olası arızalarda ne olurdu bilmem
bu arada yukarıdaki rotaları zorlayacağımdan emin olun ve neme lazım cep telefonlarınızı açık tutun
Murat kardeşim gözüm üzerinde bilesin