İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Keşif Gezisi (4 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,068
Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Keşif Gezisi (4 Ocak 2009)

Murat kardeşim , önce günaydın diyeyim ,
ne kadar güzel yürüyerek , etrafı seyrede seyrede dolaşmışsın ,ayakların dert görmesin ,
yukarıdaki yangın kulesi resimleri için de ayrıca yeşekkürler :smiley:

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Sinan Bey ,
Bahsettiğiniz tüm rotaları yürüyerek çıktım.
;D

Sizi de beklerim ne benzin masrafı ne aracın bozulma derdi oluyor.
Tabanlara kuvvet diyoruz sadece.

Ben de eskiden bisikletle keşfetmiştim bu rotaları.Şimdi dizimdeki sakatlık yüzünden ne bisikletle ne de yürüyerek gidebiliyorum,motorlu taşıtlara bağlı kaldık.Yoksa bende katılmak istiyorum size ama mümkün olmuyor.

Sinan Bey ,
Siz de İzmir'de ikamet ediyorsunuz sanırım.
Gezenbilir İzmir grubunun 4. Buluşmasına katılmayı düşünür müsünüz.?
24 Ocak Cumartesi Saat 14:30'da.

İlgili Link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22224.0

Ben bu mesajı yazarken siz ilgili sayfayı inceliyordunuz.
;D

Evet,ben de buluşmanın forumunu inceliyordum az önce :smiley:
Kesin bir şey söyleyemem şu an için ama müsait olursam katılmayı düşünüyorum.

Nejat Bey ,
Okumak ile yetinmeyin lütfen ,
Katılımcı olun.

Selamlar.

Not : Bu mesajı forumun bu bölümünü okumakta olan Nejat arkadaşımız için yazılmıştırç
Bakınız ;
" TezzMertek, Nejat, okankaraca ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte. "

eeg52' Alıntı:
...bu arada bir tavsiye basit bir gezi bile olsa mümkünse en az iki araç çıkın böyle yerlere,aracınıza ne kadar
güvenirseniz güvenin iki araç bir araçtan daha iyidir,
selamlar :smiley:

evet bulabilirseniz iki araç her zaman daha iyidir

hafta sonu bir gazla saate bakmadan balçova termalden giriş yaparak kavacık yönüne gittim
yola ilk kez giriyorum saat ise 16:30 civarı biraz ilerledikten sonra hava karardı yoğun sis mi yoksa buluta mı girdim bilmiyorum
8 tane lambayla anca önümü görebiliyorum yağmur damlaları cama lop lop düşüyor arada bir aha bu ağaçta nereden çıktı durumları ile ilerliyorum
(bayılıyorum bu 4x4 araçlara hele takviyeyi taktıktan sonra ki gidişi yok mu heryere gidebileceğim gibi geliyor)
epey bir sonra bir levha parladı tamam belki birşeyler yazıyordur derken yön levhaları imiş asfaltı çıktık
yani kısaca yırttık bıyık burumunca limontepe yönünde devam ettim
bu kadar yoğun siste bir bozdağda kalmıştım ama asfaltı takip etmiştim otobanı görünce oh demedim desem yalan olur

benim için zevkliydi ama hanım farkında değilim cep telefonunun çekip çekmediğini kontrol etmekten helak olmuş sonra anlatıyor

çevresel etmenlerden ürkmem fazla da düşünmem ama olası arızalarda ne olurdu bilmem

bu arada yukarıdaki rotaları zorlayacağımdan emin olun ve neme lazım cep telefonlarınızı açık tutun :smiley:

Murat kardeşim gözüm üzerinde bilesin ;)

Nejat kardeşim , geçmiş olsun ucuz atlatmışsın , gelecek sefere aman ha tedbiri elden bırakma..... :smiley:

haklısın bu gibi durumlarda hanımı yanıma almıyacağım ;D

ama standart donanımda her zaman

1 adet 4 mevsim çadır
3 adet uyku tulumu
sırt çantası, içinde yedek giysiler, panço, baton, battaniye
ocak, kap kacak, mangal var

aha kömürün olmadığı aklıma geldi şimdi

vay kardeşim desene izin kağıdı sağlam ?..... :smiley:

kardeşim
hasta yada çamurdu vb kısaca pis olmadığımız durumlar da pek sorun çıkmıyor :-\
ama ev hallerinde izinler her an kaldırılabilir durumları günceldir :D

o konu hepimizin başında maalesef :eek:

eh ben dememe taraftarıyım ::smiley:

sadece arada bir çarşı izinlerinin kaldırıldığı durumlarda dikili nöbet yerine devriye yazılsa daha iyi olur diye melun melun bakarım :smiley:

sultanlık ve sultan olamamak hakkında kütüphaneler dolduracak şeyler yazılabilir aslında , neylersin ki verilmiş bir

sözümüz var ; öyle değil mi nejat kardeşim bunu şimdi bekar bir kardeşimize nasıl izah edelim ?

aşağı tükürsen sakal , yukarı tükürsen bıyık hesabı !! :eek:

serdar kardeşim aracım 4*4 ve arazi bağlı ama araç çok gaz yakıyor. zirve yolunda tahminim 50 - 60 krş yaktı.
eeg52 kardeşim 2 araç demişsiniz doğru hertürlü olayla karşılaşmak mümkün. ama pazar günüydü kafam esti ve oğlumla çıktık zirveye. ayrıca kemalpaşada başka bu tür gezi meraklısı yok sanırım.
sinan-izmir kardeşim yol kemalpaşa dan çıkış yolu açık. yolda devrik ağaç yoktu. bir ağaç gördük kesmişler geçişe mani deyildi. zirveye vardık aşırı yağmur rüzgar ve soğuk vardı. araçtan indik ve tekrar bindik dışarıda durulmayacak kadar sert hava ve yağmur vardı. ama kar yağsın nasipse tekrar çıkmayı düşünüyorum. karlı yol hoşuma gidiyor. katılmak isteyen olursa msj atalım. hepinize saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR