İzmir - Kuşadası - Güzelçamlı - Kurşunlu Manastırı ve Dağları Off Road Gezi Duyurusu (25 Aralık 2011

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metincamdereli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,974
Ynt: İzmir - Kuşadası - Güzelçamlı - Kurşunlu Manastırı ve Dağları Off Road Gezi Duyurusu (25 Aralık

yaklaşık 1 ay önce o güzergahı tek araç gezdik,
yollarda orman işçilerinin kestiği ağaç kütükleri ile karşılaştık zaman zaman.
işçilerin kaldırmalarını beklemek dışında bir sorun yaşamadık.
ama manastıra varıp ta o manzarayı görünce herşeye değdiğini anladık :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir - Kuşadası - Güzelçamlı - Kurşunlu Manastırı ve Dağları Off Road Gezi Duyurusu (25 Aralık

Ben Sökedeyim. Pazar günü bi aksilik olmazsa sizlere katılmak istiyorum

ben de söke'deyim, bir problem olmazsa katılacağım

DSCN7416.jpg

DSCN7374.jpg

DSC00800.jpg

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

DSCN7449.jpg

DSC00773.jpg

DSC00783.jpg

gurup toplanıyor
biz iki araç gümüldürden gelecegiz buluşma noktası
kuşadası otogar karşısında koçtaş otoparkı
25.12.2012 saat 09:00
telefonum:05424315845 bu numaradan haberleşiriz

evet arkadaşlar başka gelen yokmu

Bu gun ogle saatlerinde oglum gelecek.Bu hafta beni de mazur gorun.

ee, haydi, resimler nerde?

Fotoları bekliyoruz arkadaşlar...

Naturalist61' Alıntı:
Fotoları bekliyoruz arkadaşlar...
biraz daha beklemek zorundasın anlaşılan. nasılolsa yaşın genç....

İlahi Burhan ağabey.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150473597466878.381584.716516877&type=3
gezenbilire resim yüklemek işkence face de bu adresten bakabilirsiniz...

Metin Bey buraya boş mesaj atar mısınız.?

Mesajın içine bir nokta atsanız yeterli

çok güzel bir gezi olmuş,
grip olduğum için kaçırdım, çok üzüldüm ama nafile :(

link acılmıyor sanırım fotolara bakmıyacagız :(

Abi bizde feysbuk yok, tadımlik bi iki resim atsanız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR