İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: İzmir Narlıdere; Hadi Gidelim Gezisi (12 - 13 Aralık 2009)

Arkadaşlar hadi yeniköye gidelim, sizi fazlasıyla tatmin edecek bir rota. En az bir tane de winç olması faydalı olur.
Bu rotaya ilk 2006 da gitmiştik, geçen hafta da geç saat olduğundan bir kısmını test ettik oldukça zorlu sayılır
Aşağıda size rota üzeri bazı fotolar göndereceğim

Etiketler

Erdal Abi her zamanki gibi guzel bir rota çıkarmıştır :smiley: :smiley:

Güzergahtan birkaç foto
DSC01673.jpg
DSC08108.jpg
DSC08176.jpg

Birkaç daha
DSC08141.jpg
DSC08138.jpg

Bol bol dağ çileği yiyeceğiz :D
DSC08128.jpg

Katılım için listeyi başlatıyorum lütfen herkes adını eklesin :smiley:

1- Erdal & Hayat & Kerem--------------97 Disco-300 Tdi
2-.................
3-...................
4-................

Bize 40 metre 10 mm çelik halat ve bir tane makara lazım. Makarayı rampaya sabıtlersek çekme yönünü rampa aşağıya çevirir kamyonu bile yukarı çıkartırız. Yarın halat ve makara işini araştırayım. :smiley:

Katılım için listeyi başlatıyorum lütfen herkes adını eklesin

1-Erdal & Hayat & Kerem--------------97 Disco-300 Tdi
2- Ahmet Şahin ( vosdost )
3- serdar tan mxsi nivayla ( 19 inch jantlı ) :smiley:
4-Aykut Varıcıoğlu LR.110
5-Serkan - Gökhan Yayla 73 LR Series 3
6-Ademi (Akademic) Niva
7-erco Ercan Niva

Gezi ile ilgili birkaç not:

13 Aralık 09 Pazar günü sabah saat 09.30 da buluşuyoruz.
Gaziemir emlak bankası evlerini geçince havaalanı kavşağından biraz önce sağa Menderese giriş vardır. Buradan giriyoruz ve sağdaki ilk benzincide buluşuyoruz.
Gezide öğle yemeği için 30 dakika kadar, ateş yakıp sucuk vb gibi pratik şeyler yeriz diye düşünüyorum eğer uzun mangal sefası yaparsak etabı bitiremeyebiliriz. Günler kısa hava erken kararıyor yie de Görüşlerinize açığız. :smiley:

Arkadaşlar; yiyecek vb alışverişini önceden yapabilirseniz zaman kaybetmeden en geç 10.00 da hareket edebiliriz.

Bu gezide söylediğim gibi zor noktalar var :eek: Bu noktalarda bir araç geçip bitirmedikçe diğeri girmemeli
Dik iniş ve çıkışlarda öndeki aracın izinden gitmekte yarar var zira ciddi çukurlar var yanlışlıkla dalmayalım ::smiley:
Zor noktalara geldiğimizde önce durum muhakemesi yapıp birlikte karar verelim ve lütfen yalnız ve tek taraflı kararla hareket etmeyelim

Zevkli bir gezi olacağını umuyorum ;)

Konu adını da değiştirlmesi gerekiyor sanırım
İzmir Yeniköy; Hadi Gidelim Gezisi (13 Aralık 2009) olabilir ;D

Erdal abi Tam yeri neresi google mapten anlayamadım çok uzak değil izmire sanırsam.. birde biliyorsunuz 9.30 deyince anca 11 de hareket edebiliyoruz o nedenle bence çok erken bir satte çıkalım doya doya gün batımına kadar takılalım 8.30 da buluşalım herkes bir gün öncden yapsın alışverişini ne dersiniz.. vinç olayına gelince benim vinç pek bir uyduruk sağlam vinci olan bir arkadaş bulalım..

Ademi, Rota başlangıcı buluşma yerimizden 10-15 km kadar ileride Orhanlı köyünü hemen geçince.

Çok doğru, herkes alışverişini önceden yapsın zira çok zaman kaybı oluyor. Buluşma saati 9.30 , hareket saati en son 10.00 ve kesindir bekleme yapılmayacak :mad: gevşek davranmayalım, lütfen herkes bu kurala uysun.
Hadi bakalım iyi geziler :smiley:

erdalyaman' Alıntı:
Ademi, Rota başlangıcı buluşma yerimizden 10-15 km kadar ileride Orhanlı köyünü hemen geçince.

Hatalı yazmışım Düzeltiyorum :-[
Rota başlangıcı buluşma yerimizden 10-15 km kadar ileride, Orhanlı yolu üzerinde Yeniköyü hemen geçince.

Benım yolum cok uzun cokkk. Sasalı nireeee menderes nireeee :smiley: menderese gıtgel 80 km. Arazıde 50 km . 130 km. yenı regulatorle 450 kurus. 58 lıra lpg :smiley: :smiley:

vosdost' Alıntı:
heycanlı bır etap yapalım. benım kalabılecegım mıktarda camur olsun. aman serkan duymasın :smiley: Serkanın aracı camura batırııp orda bırakmayı dusunuyorum. duz yol olmasın. gıttıgımız yerlerde sahın olmasın. reno olabılır :smiley:

görmedim duymadım bilmiyorum :smiley: pazar günü dağlar yeni off roadçıyı görecek :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
görmedim duymadım bilmiyorum :smiley: pazar günü dağlar yeni off roadçıyı görecek :smiley:

pazar günü şirinceyi unut serkannnn :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR