yükselmine
Yeni Üye
Ynt: İzmir Nif Dağı Keşif Gezisi Görselleri ( 15 Ocak 2012)
güzel bir gezi olmuş sanırım.devamı gelsin lütfen yükselmine
güzel bir gezi olmuş sanırım.devamı gelsin lütfen yükselmine
yeriz inşallah Mehmet bey, bu hafta sonu geçen sene rahmetli olan Dedem Mehmet Yıldız için Mevlüt okutacaz. beni bu hafta maruz görün, ama sonraki hafta kesin yaparız bi gezi inşallahmiraclet' Alıntı:;D ;D yaparız bir akşam balık sofrası yeriz hep birlikte. bu hafda sonu için bir etkinlik yapalım mı? eğer musait iseniz artık dağlara cıkmak istiyorummmmmmmmmmmm. kurt adam olcammmmm.
yükselmine' Alıntı:bende orda olmak isterdim ama uzak Muğla ekibi bir türlü toplanmıyor.mesajımıda cevap vermiyorlar.sizi kıskandım valla.
mehmet35yildiz' Alıntı:yeriz inşallah Mehmet bey, bu hafta sonu geçen sene rahmetli olan Dedem Mehmet Yıldız için Mevlüt okutacaz. beni bu hafta maruz görün, ama sonraki hafta kesin yaparız bi gezi inşallah
saygılar..
sağol Burhan amca, nasılsın, sıhhatin iyidir inşallah, seni de görmek isteriz gezilerimizde özlettin kendiniNİVACI' Alıntı:35yıldız.dedenize allah rahmet eylesin mevlüdünüzüde makbul eylesin.
varsınız yad ediyorsunuz ne mutlu.
bu hafta listede vardımmehmet35yildiz' Alıntı:sağol Burhan amca, nasılsın, sıhhatin iyidir inşallah, seni de görmek isteriz gezilerimizde özlettin kendini
NİVACI' Alıntı:Arakadaşlar:
orada bir samara görüyorum samarada 4çekermi yoksa.
bizim oktay olmasın sakın.