KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)
Hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlerden öğreneceğim çok sey var.Bugüne kadar hep heveslenmiştim ama şimdi gerçekletirebileceğim bir imkan oluştu.Şİmdiye kadar böyle bir alanda ve böyle bir araç kullanmadım çünkü.(Caddede kullanılan ciiip denilen şeylerden bahsetmiyorum tabii.)Bu nedenle öğrenmek için biraz başınızı ağrıtabilirim.
Aracı nasıl kullanmam gerektiğinden tutunda yanımda neler bulundurmam gerektiğine kadar tam anlamıyla cahil sayılabilirim.Ama sizin yanınızda iyi bir öğrenci ve çırak olacağıma inanıyorum.Hepinize selam ve saygılar.En yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
Giysi konusunda birşey diyemem ama geçen yıl eczanemize sinekler için kullanıla KOV benzeri kene kovucu bir losyon gelmişti.Epeyce de satmıştık.Kullannanlarda memnun kalmıştı.Mevsimi geldi bugün yarın çıkar sizleri mutlaka bilgilendiririm
Erdal abi geçen sene doğa yürüyüşelerinde 2 sefer kene problemi yaşadık en pratik çözüm uzun çorab,uzun pantalon, uzun kollu gömlek giymek ...sulak yerlerde oturup kalkarken dikkatli olmak
Sevgili Gökhan en iyi öğrenme deneyerek olur Bizim gezilerde buna fırsat bulacaksın , biz de elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz.
Yanında bulundurman gerekenler; ekmek, sucuk, içecek.... ;D
Diyelim ki çamurda battın seni çekebilmemiz için çelik halat / strap /mapa tür şeyler bulundurursan iyi olur (gerçi çamur da kalmadı bu mevsimde )
Kamplı katılımlar için çadır-tulum-mat-kafa feneri lazım olacak
sevgiler
erdalyaman' Alıntı:
Sevgili Gökhan en iyi öğrenme deneyerek olur Bizim gezilerde buna fırsat bulacaksın , biz de elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz.
Yanında bulundurman gerekenler; ekmek, sucuk, içecek.... ;D
Diyelim ki çamurda battın seni çekebilmemiz için çelik halat / strap /mapa tür şeyler bulundurursan iyi olur (gerçi çamur da kalmadı bu mevsimde )
Kamplı katılımlar için çadır-tulum-mat-kafa feneri lazım olacak
sevgiler
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; KemalpaŞa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)
Asyavarhan kapimiz herkese acik.dostluk icinde dagda iki cift muhabbet icin burda degilmiyiz.
Seferihisar konusunda ortak bir karar alinirsa neden olmasin. Mayis basinda nif zirveye bir gezi kararlastirdik.bu gezide seferihisar teklifini degerlendirelim.
Hayirli yolculuklar nejat abi. Kazasiz belasiz gidip gelmek nasip etsin.
Kar ne guzel nisan ayinda kar super olur
Eger kar zinciri yoksa 750 R 16 zincir var.nivalar 650 r 16 biliyorum. Herhalde biraz bol olur.
serpme zincir mi ne öyle birşeyi yaptırmıştım lastiğe göre. bagajda duruyor. sağol.
neme lazım şöyle 20 m2 naylon kestireyim arabaların arasına gereriz çadırları araya alırız falan işe yarar.