vosdost' Alıntı:Burak cok haklisin.![]()
Mayis aynin basinda aci su ve baliklarla beraber. Nif zirvede kamp kurmak dilegiyle .
helva ve patatesi unutmadim tabi.
Giysi konusunda birşey diyemem ama geçen yıl eczanemize sinekler için kullanıla KOV benzeri kene kovucu bir losyon gelmişti.Epeyce de satmıştık.Kullannanlarda memnun kalmıştı.Mevsimi geldi bugün yarın çıkar sizleri mutlaka bilgilendiririmNejat' Alıntı:helva'nın yanında bal ve limonları da ben getiririm
bu arada kene problemi için çok şey yazıldı ama pratik çözümleri anlatan olmadı
veteriner veya işi bilen arkadaşların giysi konuları dışında pratik tavsiyeleri var mı ?
teşekkürler
koza' Alıntı:Merhaba
Kene konusunda daha önce aşağıdaki linkte bulabileceğiniz bilgi paylaşımı sağlanmıştı.Umarım yardımcı olur.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11408.0
agca' Alıntı:.......öğrenmek için biraz başınızı ağrıtabilirim.
Aracı nasıl kullanmam gerektiğinden tutunda yanımda neler bulundurmam gerektiğine......
Yazdım abi hepsini en yakın zamanda ediniyorum.Sucuk-Ekmek mevcut zaten ;Derdalyaman' Alıntı:Sevgili Gökhan en iyi öğrenme deneyerek olurBizim gezilerde buna fırsat bulacaksın , biz de elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz.
Yanında bulundurman gerekenler; ekmek, sucuk, içecek.... ;D
Diyelim ki çamurda battın seni çekebilmemiz için çelik halat / strap /mapa tür şeyler bulundurursan iyi olur (gerçi çamur da kalmadı bu mevsimde)
Kamplı katılımlar için çadır-tulum-mat-kafa feneri lazım olacak
sevgiler