İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,513
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Burak cok haklisin. :smiley:
Mayis aynin basinda aci su ve baliklarla beraber. Nif zirvede kamp kurmak dilegiyle .
:smiley: helva ve patatesi unutmadim tabi.

Etiketler

HADİ BAKALIM KOLAY GELSİNNNNNNNNNN.....

Hepinize tek tek teşekkür ederim.Sizlerden öğreneceğim çok sey var.Bugüne kadar hep heveslenmiştim ama şimdi gerçekletirebileceğim bir imkan oluştu.Şİmdiye kadar böyle bir alanda ve böyle bir araç kullanmadım çünkü.(Caddede kullanılan ciiip denilen şeylerden bahsetmiyorum tabii.)Bu nedenle öğrenmek için biraz başınızı ağrıtabilirim.
Aracı nasıl kullanmam gerektiğinden tutunda yanımda neler bulundurmam gerektiğine kadar tam anlamıyla cahil sayılabilirim.Ama sizin yanınızda iyi bir öğrenci ve çırak olacağıma inanıyorum.Hepinize selam ve saygılar.En yakın zamanda görüşmek dileğiyle..

vosdost' Alıntı:
Burak cok haklisin. :smiley:
Mayis aynin basinda aci su ve baliklarla beraber. Nif zirvede kamp kurmak dilegiyle .
:smiley: helva ve patatesi unutmadim tabi.

helva'nın yanında bal ve limonları da ben getiririm ;)

bu arada kene problemi için çok şey yazıldı ama pratik çözümleri anlatan olmadı

veteriner veya işi bilen arkadaşların giysi konuları dışında pratik tavsiyeleri var mı ?

teşekkürler

Nejat' Alıntı:
helva'nın yanında bal ve limonları da ben getiririm ;)

bu arada kene problemi için çok şey yazıldı ama pratik çözümleri anlatan olmadı

veteriner veya işi bilen arkadaşların giysi konuları dışında pratik tavsiyeleri var mı ?

teşekkürler
Giysi konusunda birşey diyemem ama geçen yıl eczanemize sinekler için kullanıla KOV benzeri kene kovucu bir losyon gelmişti.Epeyce de satmıştık.Kullannanlarda memnun kalmıştı.Mevsimi geldi bugün yarın çıkar sizleri mutlaka bilgilendiririm

Erdal abi geçen sene doğa yürüyüşelerinde 2 sefer kene problemi yaşadık en pratik çözüm uzun çorab,uzun pantalon, uzun kollu gömlek giymek ...sulak yerlerde oturup kalkarken dikkatli olmak

Merhaba

Kene konusunda daha önce aşağıdaki linkte bulabileceğiniz bilgi paylaşımı sağlanmıştı.Umarım yardımcı olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11408.0

Dostlar ,abilerim ,ben ve hamza'da katılmak isteriz ...Lütfen haberimiz olsun...S.hisarda bir gezi olabilir..Azmak,tekne koyu çadırlıolabilir...K.paşa armutlu çarşıklı beldesi çadır olabilir...Bir resim koya bilirim...saygılar..

koza' Alıntı:
Merhaba

Kene konusunda daha önce aşağıdaki linkte bulabileceğiniz bilgi paylaşımı sağlanmıştı.Umarım yardımcı olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11408.0

sorum üretilmiş yeni bir preparat var mı anlamındaydı

teşekkürler

agca' Alıntı:
.......öğrenmek için biraz başınızı ağrıtabilirim.
Aracı nasıl kullanmam gerektiğinden tutunda yanımda neler bulundurmam gerektiğine......

Sevgili Gökhan en iyi öğrenme deneyerek olur :smiley: Bizim gezilerde buna fırsat bulacaksın , biz de elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz. :smiley:
Yanında bulundurman gerekenler; ekmek, sucuk, içecek.... ;D
Diyelim ki çamurda battın seni çekebilmemiz için çelik halat / strap /mapa tür şeyler bulundurursan iyi olur (gerçi çamur da kalmadı bu mevsimde :( )

Kamplı katılımlar için çadır-tulum-mat-kafa feneri lazım olacak
sevgiler

Kafa feneri kıdemli mevcut.
geriye üç nalla bir atmı kaldı, Allah kerim gün olur oda bulunur.

erdalyaman' Alıntı:
Sevgili Gökhan en iyi öğrenme deneyerek olur :smiley: Bizim gezilerde buna fırsat bulacaksın , biz de elimizden geldiğince bilgimiz ölçüsünde yardımcı oluruz. :smiley:
Yanında bulundurman gerekenler; ekmek, sucuk, içecek.... ;D
Diyelim ki çamurda battın seni çekebilmemiz için çelik halat / strap /mapa tür şeyler bulundurursan iyi olur (gerçi çamur da kalmadı bu mevsimde :( )

Kamplı katılımlar için çadır-tulum-mat-kafa feneri lazım olacak
sevgiler
Yazdım abi hepsini en yakın zamanda ediniyorum.Sucuk-Ekmek mevcut zaten ;D

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; KemalpaŞa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Asyavarhan kapimiz herkese acik.dostluk icinde dagda iki cift muhabbet icin burda degilmiyiz.:smiley:
Seferihisar konusunda ortak bir karar alinirsa neden olmasin. Mayis basinda nif zirveye bir gezi kararlastirdik.bu gezide seferihisar teklifini degerlendirelim.

rüzgarı yakaladınız ya uçun bakalım ;D nihayetinde nereye konarsınız belirsiz gibi :D

biz cuma günü yola çıkıp kazdağlarını bir halledelim, kazasız belasız dönelim de ... :-\
(zirve kar kaplıymış, çevresinde tüm gün yağmur yağmış)

oy :-[ oy :-[ oy

Hayirli yolculuklar nejat abi. Kazasiz belasiz gidip gelmek nasip etsin.
Kar :smiley: ne guzel nisan ayinda kar super olur :smiley:
Eger kar zinciri yoksa 750 R 16 zincir var.nivalar 650 r 16 biliyorum. Herhalde biraz bol olur.

serpme zincir mi ne öyle birşeyi yaptırmıştım lastiğe göre. bagajda duruyor. sağol.
neme lazım şöyle 20 m2 naylon kestireyim arabaların arasına gereriz çadırları araya alırız falan işe yarar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR