İzmir,Urla'da Yaşamak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,325
Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak?

omnitemporal' Alıntı:
kesinlikle görmek lazım,insan görünce daha çok istiyor cavit beyin methetiği kadar var

Sayın "derkan34";

Siz satın almadan önce, yine de iyice bir değerlendirin derim. Bazı şeylerin güzelliği, göreli olabiliyor; bana güzel gelen size gelmeyebilir. Konut alıp satmak, çok kolay bir şey değil; başınıza iş açmış olmayalım... :

Cavid Sezen

Etiketler

yok estafurullah ne isi...zaten 1 haftaligina bir gezip,bakmaya degerlendirmeye gidiyoruz..bizim icimizde olan bi istekti bu siteyle sizlerle tanismadan once de var olan..oradaki arkadasimin kacirma fiyati uygun dedigi bi eve bakicagiz ins...

Hayırlısı olsun
Ayakbastıları ben topluyorum aklınızda olsun.
Bir abi nasihati siz yinede komşu etüdü yapın.
Ne demişti nöbeti devredenler Ev alma komşu al
sevgilerimle.

NİVACI' Alıntı:
Hayırlısı olsun
Ayakbastıları ben topluyorum aklınızda olsun.
Bir abi nasihati siz yinede komşu etüdü yapın.
Ne demişti nöbeti devredenler Ev alma komşu al
sevgilerimle.
saol abi ins hayirli olur..komsu konusu onemli gidince degerlendirecegiz.ayakbasti kolay abi rizeden istegin arzun varmi sen onu soyle

sağlığınız ve güzel haberleriniz.
İhtiyaç olursa 0536 747 43 18 gece gündüz açık
selamlar

Ted İzmir de görev alma durumum var. Ted kolejine yakın nerede yaşanır ev kiraları nedir evlerin durumu nedir Ted İzmir iyi bir kolej mıdır Çok sordum galiba. Biliyorsanız ve beni aydinlatirsaniz çok sevinirim

Ted İzmir de görev alma durumum var. Ted kolejine yakın nerede yaşanır ev kiraları nedir evlerin durumu nedir Ted İzmir iyi bir kolej mıdır Çok sordum galiba. Biliyorsanız ve beni aydinlatirsaniz çok sevinirim

Zannedersem Urla da faaliyetleri var. Özel okulların faaliyet gösterdiği bir yer diye duydum. Yelki diye bir bölge var o civarda iyi imiş. Ama Urla insanların yaşamak istediği bir yer izlenimi oluştu bende .